WTA LISTA: Ana i dalje 14, Jelena pala na 22. mesto

Prvi ženski reket sveta od ponedeljka je i zvanično nova šampionka Rolan Garosa Marija Šarapova, koja je tu poziciju preuzela od Viktorije Azarenke

  • 0

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović zadržala je 14. poziciju na najnovijoj listi Ženske teniske asocijacije WTA, dok je njena zemljakinja Jelena Janković sa 21. pala na 22. mesto. Treći reket Srbije Bojana Jovanovski zabeležila je pad od dve pozicije i sada je 103, a Vesna Dolonc je ispala iz Top 200 pošto je sa 174.  skliznula na 207. mesto.

Prvi ženski reket sveta od ponedeljka je i zvanično nova šampionka Rolan Garosa Marija Šarapova, koja je tu poziciju preuzela od Viktorije Azarenke. Senzacionalna finalistkinja Frenč opena Sara Erani novi je član Top 10 društva, pošto je sa 24. skočila na 10. mesto.

Iz prvih 10 ispala je kineska teniserka Na Li, koja je sa sedme pala na 11. poziciju, a značajan pad ostvarila je Frančeska Skjavone koja je sa 12. pala na 27. mesto jer nije uspela da odbrani prošlogodišnje finale Rolan Garosa.

Ana Ivanović će pauzirati do Vimbldona, dok će Jelena Janković i Bojana Jovanovski ove nedelje nastupiti na turniru u Bermingemu.

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA