Stojković ponovo postaje otac: Plačući od sreće je javio kog pola je beba!

Sjajna vest za golmana reprezentacije Srbije

  • 1

Sredinom juna se oženio, a kroz četiri meseca će ponovo postati otac!

Golman reprezentacije Srbije Vladimir Stojković i njegova žena Valentina dobiće sina, što su otkrili članovima porodice i prijateljima.

- Vladimir je priželjkivao ćerku, pošto je u braku s prvom ženom Bojanom dobio sina Lava. Ipak, kad mu je saopšteno da će dobiti još jednog dečaka, zaplakao je od uzbuđenja i sreće. Odmah je pozvao brata, kumove i drugare kako bi se pohvalio - otkriva izvor.

Valentina je u petom mesecu trudnoće, koju vodi na privatnoj klinici u Engleskoj.

- Valentina nije želela da sazna pol deteta, ali Stojke je insistirao na tome, jer je bio nestrpljiv. On brine o svojoj trudnoj ženi i od nje samo zahteva da se što više odmara. Pažljiv je i svoje slobodno vreme provodi sa njom. Njih dvoje uveliko opremaju sobu za bebu, što je Valentini trenutno jedina zanimacija - kaže jedan Stojketov drug.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bogi.

    9. novembar 2016 | 06:20

    Stojke, racunaj sta ces sad ovoj da ostavis, I koliku ces alimentaciju da je dostavljas svakog meseca. Tako je to. Imas vec iskustva, ponovice se....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA