Da li treba da nas zabrine Novakov guru? Odličan odgovor američkog stručnjaka na to!

Dobili smo i prvu prognozu za sezonu 2017.

  • 6
Foto: Guliver/Mike Stobe/Getty Images Foto: Guliver/Mike Stobe/Getty Images

Angažovanje Pepea Imaza u stručnom štabu Novaka Đokovića izazvalo je komentare, u kojima se Španac naziva "guruom".

>>> Misteriozni Španac u Đokovićevom timu: Čovek kog je tenis zamalo ubio pomaže Novaku - opet! (VIDEO)

Španac je već sarađivao sa srpskim teniserom, ali je zbog momenta krize u formi i izostanka Borisa Bekera i Marijana Vajde iz boksa tokom turnira u Parizu mnoge nagnalo na teorije zavere.

O tome je govorio i novinar čuvenog "Sports Ilustrejteda", Džon Vertajm, kom su čitaoci postavljali pitanja.

Jedno je glasilo: da li bi trebalo da budemo zabrinuti zato što je Novak angažovao "gurua"?

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- Ma kakvi. To je neka nova energija, kako kažu klinci. Ako ništa drugo, Đokovićeva spremnost da "petlja" i eksperimentiše sa bezopasnim izmenama u štabu samo nam sugeriše da mu je i dalje stalo do igre - rekao je Džon Vertajm.

On je dao i progonzu za 2017.

- Uprkos padovima na kraju, i dalje mislim da će "velika četvorka" osvajati gren slemove. Federer i Nadal se vraćaju, i neće me iznenaditi ako obojica uzmu makar po jedan trofej. Verovatnije je ipak da će Đoković i Mari biti dominantni, ali je i Vavrinka pokazao da je pobednik kad stigne do finala. Novajlije će nastaviti svoj put. Priča se o "vetrovima promene", i svakako nema sumnje da ima pukotina u "velikoj četvorci", ali čisto sumnjam da će bilo ko da ugrozi nekog od njih - poručio je Vertajm.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa

    9. novembar 2016 | 21:32

    Dobro eksperimentisao je i petljao, ali problem je sto nastavlja....

  • Ljuba

    10. novembar 2016 | 22:39

    Ne, ne treba nas da zabrine tamo nekakav ludak guru, nas treba Novak da zabrine i ona njegova zena. Zasto pa zato sto je upao u lavirint ludila da trazi neke svoje nove motive ili ko zna kakve vec druge razloge, zbog kojih zapada kao licnost u defetizam Ne kukumavcimo mi zbog njega samo zato sto je potreban i nama kao olicenje sportskog podviznika, koji nam je donosio radost i bio ponos, nego i zato sto je takav kakav je bio do sada, bio idol deci kako ove zemlje, tako i sirom sveta. Nije on samo obican uspesni sportista, nego i dokazana licnost sa mnogim pozitivnim osobinama, patriotskim, humanim, porodicnim, spartanski radenim i drugim vrlinama, koje nisu bas redovno tekuce olicenje drugih. Novak je na putu da ovakvim svojim ponasanjem da najgori moguci primer, kako ubiti sam sebe i sve ono sto je do tada postalo vrednosni simbol. To treba da nas zabrne !

  • Temax

    10. novembar 2016 | 15:56

    Super bez troškova velikih

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA