≫ 

Kosovo je Srbija: Ukrajinci zagrmeli pred utakmicu sa Orlovima! (FOTO)

Sjajan gest na tribinama pred prijateljski duel u Harkovu

  • 30

Ukrajinci su nedavno oduševili celu Srbiju kada su odbili da ugoste tzv. reprezentaciju Kosova, pa su meč igrali na neutralnom terenu u Poljskoj, pošto ih nisu priznali kao državu.

Javnost u našoj zemlji je oduševio i legendarni Andrij Ševčenko, izjavom posle duela sa Kosovom, kada je samo stvari nazvao pravim imenom. Sada su navijači Ukrajine još jednom pokazali lojalnost prema našoj zemlji, i to na utakmici protiv Finske u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

>>> Muslin posle meča sa Velsom otpisao dvojicu za naredni duel sa Ukrajinom!

>>> Šta je veliki Ševčenko rekao posle gaženja tzv. Kosova? (VIDEO)

Na tribinama ukrajinskih ultrasa još jednom se moglo videti koliko su oni protiv priznanja Kosova. Veliki transparent sa natpisom ''Kosovo je Srbija'' krasio je tribinu sa najvatrenijim pristalicama Ukrajine.

Oni su vodili svoju zemlju do pobede od 1:0 golom Kraveca u 25. minutu. A gest će sigurno izazvati simpatije u Srbiji uoči prijateljske utakmice koja je u Harkovu na programu između Ukrajine i Srbije od 20.00.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    13. novembar 2016 | 17:17

    Хвала украјини

  • Zoran B.

    13. novembar 2016 | 18:28

    Pa ne viču oni to zbog Srbije, već zbog Krima i sebe.

  • Srbin

    14. novembar 2016 | 12:16

    B.b Vi siptari ste narod bez kulture i istorije. Kosovo je sveta srpska zemlja.Da niste vi gradili crkve i manastire, jasno je da je sve srpsko.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA