≫ 

Sebičluk fudbalera koji čak ni Kovinjalo nije mogao da prećuti: Greška srpskog igrača mogla da nas košta Evropskog prvenstva! (VIDEO)

Milinković-Savić se igrao sa nervima poznatog komentatora

  • 7

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije plasirala se na Evropsko prvenstvo iako je izgubila od Norveške na gostovanju, u revanšu baraža. Malo je nedostajalo da se sve iskomplikuje u poslednjim minutima, kada je Sergej Milinković-Savić prokockao šansu za izjednačenje.

Sergej je oklevao dugo iako je imao izglednu situaciju da uposli Mijata Gaćinovića, a onda je traljavo šutirao, što je izazvalo pomalo komičnu reakciju sportskog komentatora Nedeljka Kovinjala (sat i 33. minut snimka).

>>>SRBIJA JE NA EVROPSKOM PRVENSTVU! (VIDEO)

>>>LUDO SLAVLJE MLADIH FUDBALERA: Uhvaćeni u alkoholu, a jedan je čak stao i pod točilicu (VIDEO)

>>>Mladi slave plasman na EURO: Jedan igrač bez majice po norveškoj zimi diže tri prsta! (FOTO)

Na sreću, u prvom duelu je bilo 2:0 za Srbiju, a sve se dogodilo u 91. minutu meča, kada su uporni Norvežani još gajili nade. Imali su još tri minuta za šok, jednom su samo pripretili iz kornera, ali su Orlići zasluženo otišli na Evropsko prvenstvo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xman

    16. novembar 2016 | 13:07

    Mali sebicnjakovic. Treba da ga je sramota i od drugara uz svlacionice i od svih navijaca reprezentacije Srbije.

  • Arkan

    16. novembar 2016 | 14:54

    On je nas najveci talenat, pogresio jedan put pa sta ? Ko je ikada igrao fudbal i klubu zna da se tu desava nema da se ljuti niko !

  • Gale

    16. novembar 2016 | 13:31

    Kovinjalo je sramota za sportsko novinarstvo !!! Greši u padezima,katastrofalan izgovor prezimenima stranih igrača ,totalno ne pripremljen za prenos . To traje godinama i ne znam zašto ga tolerišu više. Ubedljivo najlošiji komentator !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA