Ivonin odgovor Britancu za Novaka raspametio je Srbiju: Sada je perfektno objasnila zašto nije mogla da prećuti novinaru! (VIDEO)

O video poruci desetogodišnje devojčice se priča

  • 16

Srbija je oduševljena video porukom devojčice iz Srbije, Ivone Vasić, koja je morala da reaguje na kontroverzan razgovor između britanskog novinara "Mirora" Nila Meklina i drugog tenisera sveta Novaka Đokovića.

Posle prvog meča na Mastersu u Londonu, novinar je ušao u polemiku sa Novakom zbog pokazivanja frustracija na terenu, podigavši to na nivo pitanja da li bi naš teniser trebalo da bude zabrinut svojim mentalnim stanjem zbog toga.

"Uzmi mama telefon, i snimaj, imam ja šta njima da kažem," rekla je devojčica svojoj majci kada je videla šta se dogodilo na pres konferenciji.

>>> Britanski novinar ponovo napao Novaka: Đoković je u London došao ''spreman na sukob''

Đoković je reagovao oštro, a Ivona, koja još nije napunila deset godina, rekla je u svom snimku sve što navijači našeg tenisera misle.

- Iznervirao me je novinar što se nije bacio mečom. Vi kao ozbiljni novinari recite mi da li je normalno da se drži samo jedne teme? Pa pobogu, i on je čovek od krvi i mesa. Otišla sam u sobu i napisala par ključnih rečenica, ostalo sam rekla spontano. Mislim da će ovo stići do novinara i da će da se iznenadi jer sam jako mala - rekla je mala Ivona na Jutarnjem programu TV Pink.

Ona trenira tenis već tri godine na Banjici, i narednog proleća počinje takmičenja na turnirima. Na svom reketu ima srpsku zastavu.

Zašto Novak zaslužuje poštovanje, pitanje je koje je dobila Ivona.

- Zato što je pre svega dobar čovek, pa onda dobar teniser. Svi su oni promenili, samo je Novak ostao isti - odgovorila je devojčica.

Pogledajte gostovanje male Ivone u Jutarnjem programu TV Pink.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zaki

    16. novembar 2016 | 13:59

    Bravooooooooooooo zlato moje kako si pametna tako se priča o nekome kad ga voliš i poštujem živa bila mila moja

  • Emma

    16. novembar 2016 | 13:05

    Pametna i lepa devojčica želim joj puno sreće i uspeha u životu

  • ...

    16. novembar 2016 | 18:46

    Nole legenda car kralj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA