≫ 

Radonjić je ćutao, napravio dramsku pauzu, a onda je iz njega progovorila emocija! (VIDEO)

Trener crveno-belih najavio veliku borbu u četvrtak protiv Italijana, ali ističe da su oni ipak favoriti

  • 4

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je da je Armani favorit u predstojećem duelu u Evrolige, koji je na programu od 19 časova u Areni. Ipak, trener crveno-belih ističe da će njegova ekipa, kao i uvek, ići na pobedu.

>>> Čović poručio Delijama da se smire i otkrio zašto Zvezda nije dovela pojačanje!

- Armani je svakako favorit, kao što su bili i neki drugi, ali mi idemo na pobedu. Ako budu bolji, pružićemo ruku i čestitati. Dobro je što pobeđujemo, sto pravimo sjajnu atmosferu, ali biće i poraza. Ovo je najjača Evroliga u istoriji - rekao je Radonjić na konferenciji za medije u Areni.

On je dodao da će njegovi igraci učinit sve da "spuste iztalijanski tim na što manji broj poena".

- Veoma su kvalitetni, u Evroligi prosečno psotižu 92 poena, ali daćemo sve od sebe i videćemo za šta će to biti dovoljno. Nadam se za pobedu - istakao je Zvezdin trener.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Prerma njegovim rečima igraci se dobro osećaju, imajući u vidu naporan ritam i šta su sve izdržali narednih dana.

- U poslednjih osam dana pet smo proveli u putu, ali verujem da se to neće odraziti na kvalitet. Verujem d amožemno da se izdignemo iznad trenutnih mogućnosti - zaključio je Radonjić.

Posebno upečatljiva bila je reakcija Radonjića kada je govorio o Armaniju i kvalitetima koje poseduju. Onda je na trenutak napravio dramsku pauzu i ćutao, a onda emotivno izgovorio uz gestikulaciju raširenih ruku.

- Daćemo sve od sebe protiv njih. To sam 100 % siguran. Da li će to biti dovoljno da ih pobedimo, ja verujem da hoće. Nadam se. Svakako verujem u nas. Videćemo šta će biti tokom 40 minuta utakmice.

Pogledajte i celu konferenciju Radonjića, a trenutak kada je pokazao emociju vidite na 9.42:

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звездa €^®®¥¥£©

    16. novembar 2016 | 18:12

    У таквим великим утакмицама се огледа величина клуба. Лако је са недораслим противницима збијати шале, па водити са 25 разлике, па их пуштати до часног пораза као оног понедељка. У ЕЛ нема шале, само озбиљно, а у Бг нико не сме бити фаворит осим нас.

  • =KK zvezda NE POSTOJI !!!=

    17. novembar 2016 | 00:18

    GROBAR SAM ALI RADONJIC JE DOBAR COVEK, DZENTLMEN,IMA LEP STAV, NIKOGA NE VREDJA.,NEMA U NJEMU MRVICA KVARNOSTI...STVARNO JE OK LIK. RADONJO TEBI ZELIM SVE NAJBOLJE U ZIVOTU.

  • Stručnjak

    16. novembar 2016 | 17:12

    ..a koju emociju? Bas je korektno sve izneo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA