≫ 

Najjače patriotske pesme srpskih navijača u stranim zemljama: Svi pamte Delije u Zagrebu, a šta tek reći o ludo hrabrim Grobarima kroz centar Istanbula (VIDEO)

Srpski navijači često su velike pobede proslavljali rodoljubivim pesmama, naročito ako ih ostvare na gostovanjima u zemljama sa kojom je naša zemlja ratovala tokom istorije

  • 12

Nedavni trijumf Zvezde protiv Bamberga u Nemačkoj do te mere je razgalio Delije, koje su u velikom broju bile u hali, a na kraju su slavili uz patriotsku pesmu, koja je od utakmice sa Ludogorecom hit na Severu - ''Pukni zoro''.

Pesma koja aludira na balkanske ratove grmela je u Nemačkoj. Nije to redak slučaj da srpski navijači slave uz patriotske pesme, naročito ukoliko su one izvojevane na gostovanju, a naročito ako je to na tlu zemlje sa kojom je Srbija ratovala u svojoj istoriji.

Tamo daleko, Oj Kosovo Kosovo, Marš na Drinu... redovno su na repertoaru Delija, Grobara i ostalih srpskih navijača.

U ovom tekstu ćemo vas podsetiti na neke od pesama srpskih koje su posebno ostale upečatljive, naročito jer su pevane na izuzetno nezgodnom terenu, gde su najupečatljiviji primeri Zagreba i Istanbula.

Ovo je pet najupečatljivijih videa:

5. Delije u Nemačkoj - Pukni zoro

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Arkan

    17. novembar 2016 | 12:51

    Zajedno smo najjaci !

  • Doktor PFK

    17. novembar 2016 | 15:10

    Srbi bili i ostali najhrabriji!!!!!

  • Partizanovac

    17. novembar 2016 | 14:55

    Kod "Delija" i "Grobara" nema patriotizma, samo interes. To su horde pijanih i naduvana bildera koji sve što rade rade za pare. Čast izuzecima ako ih uopšte ima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA