≫ 

Nije bilo preloma i operacije: Zvezda se oglasila i objasnila kakva je povreda Lukovića! (FOTO)

Povreda kapitena Zvezde ipak nije teže prirode, kao što se prvobitno mislilo i kako je izgledalo

  • 12

Povreda Aleksandra Lukovića uznemirila je ceo stadion u Kruševcu, a prema informacijama koje smo dobili od Crvene zvezde odmah posle utakmice, ona je na sreću lakše prirode, iako je prvobitan utisak bio da je u pitanju otvoreni prelom.

>>> Ruiz bombom doneo Zvezdi pobedu u Kruševcu, ali tri boda je čudesnom odbranom sačuvao Manojlović (VIDEO)

>>> Šok u Kruševcu, svi se hvatali za glavu: Horor povreda kapitena Zvezde, ambulantna kola ga sa terena odvezla u bolnicu (VIDEO)

I njegovi saigrači, i fudbaleri Napretka hvatali su se za glavu zbog prizora kakav je bio na terenu. Izgledalo je da je u pitanju otvoreni prelom ruke, jer je zaista tako povreda izgledala, nakon teškog pada posle vazdušnog duela sa fudbalerom Napretka.

Hitna pomoć je Lukovića odmah odvela u kruševačku bolnicu, a tamo je konstatovano da mu je lakat izašao iz ležišta i doživeo je istegnuće ligamenta. Ortopedi su mu namestili ruku i vratili lakat koji je ispao i on se brzo priključio saigračima, rečeno je Telegrafu iz Zvezde.

Zbog toga što mu je lakat iskočio, delovalo je da je u pitanju otvoreni prelom, ali na sreću ipak povreda nije teže prirode kao što se prvobitno mislilo. Ipak, više detalja o povredi i eventualnoj pauzi, koga očekuje Lukovića moći će da se kaže nakon detaljnijih pregleda.

Zvezda se oglasila i na Instagramu porukom o svom kapitenu uz objavu njegove fotografije.

- Kapiten Aleksandar Luković se pridružio ekipi odmah posle meča. Povreda je, na sreću, značajno lakša nego što se u prvi mah mislilo. Prilikom pada posle duela mu je "iskočio" lakat. Klupski doktor mu je još na terenu vratio lakat na mesto, a potom je bandažira - stoji u poruci crveno-belih.

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    19. novembar 2016 | 19:38

    Hvala Bogu

  • sale

    19. novembar 2016 | 20:37

    Za Zvezdu se bori i krvari, svaka cast Kaipitenu! Zelimo mu brz oporavak i povratak na teren da opet gine za Klub, jer drugacije i ne umemo.. Idemo Delije

  • Srdjan

    19. novembar 2016 | 19:39

    Ne daj se Lune

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA