SVI SMO MI DANAS NOLE: Đoković ne igra protiv Marija, bori se protiv celog sveta! Zato je već pobednik! (VIDEO)

Najbolji srpski teniser večeras u finalu Londona nema samo Marija ispred sebe već i publiku, britanske medije i ceo svet

SAM PROTIV SVIH!  Danas je dan odluke i nema boljeg načina da se završi ova teniska godina nego da se u finalu poslednjeg turnira nađu najbolji igrači!

>>> MOŽE BITI SAMO JEDAN! Đoković ili Mari? Kladionice nemaju dilemu ko POBEĐUJE!

Novak Đoković je bio prvi teniser sveta poslednje dve godine (od kada se vratio na prvo mesto) a samo je poslednjih dve nedelje izgubio taj status. Međutim, sada je vreme da svima pokaže da je najbolji.

>>> KRALJ SE VRAĆA NA TRON! Đoković od Nišikorija bukvalno napravio suši, a Mariju poručio da je spreman za 1. mesto! (VIDEO)

I nije njemu protivnik samo Endi Mari, koji igra u životnoj formi, već i ceo svet koji ga je hejtovao sve vreme od kada je izgubio prvu poziciju.

<>>> Javio se huligan koji je prekinuo Novakov meč! Imao je bolesnu ideju! (VIDEO)

Svetski mediji, a naročito britanski su ga napadali iz dana u dan, vršili pritisak pitanjima da li je frustriran što je sada drugi. Takođe, oni koji ga ne vole su na sve načine pokušali da likuju što je izgubio prvo mesto. Njima je sada najgore, jer Novak ima priliku da ponovo bude prvi i zapuši usta svima koji su mislili da je GOTOV.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Boriće se Novak i protiv publike u Londonu koja će biti na strani svog tenisera i protiv ostalih "stručnjaka" tima Matsa Vilandera koji se otvoreno raduju kad izgubi i kad nije prvi.

Šta god da se desi večeras Đoković je pobednik jer sama borba koji će uložiti da se suprostavi svima dovodi ga do toga da je šampion. Slična je situacija bila na Vimbldonu pre pet godina kada je morao da osvoji titulu i da preuzme prvo mesto. Pritisak je bio ogroman, ali je on to uradio.

Kao što se kaže u poznatom filmu "Nebeska udica" Jel znaš kako se postaje šampion?

- Tako što izađeš na teren kad je najteže i POBEDIŠ.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sultan Bgd

    20. novembar 2016 | 14:20

    Sta god da bude uz tebe smo NOLEEEEEEEE LjUDINO.

  • Sunčica

    20. novembar 2016 | 14:39

    Koliko je Nole jak.... Svašta se pisalo o njemu! Brak se raspada, uništila ga hrana Maje Volk, prodao meč, treba da ide u penziju, bruka se, ima gurua.... Što se mene tiče, Nole je jedna ljudska veličina, dobar sin, suprug, otac i veliki Srbin. Pomaže popravljene, ugrožene, siromašne... Bio prvi, ili 101 Srbiju je zadužio za sva vremena! I, naravno nije sam armija obožavaoca je uz njega...

  • brana

    20. novembar 2016 | 13:36

    Kako god se zavrsi uvek smo uz tebe!Voleo bi da ga sameljes i zavrsis jos jednu godinu kao prvi ali i ako ne bude tako nema veze,nema pljuvanja po svemu cime si zaduzio celu Srbiju kao i po svim onim srecnim trenutcima koje si nam doneo.Porazi su sastavni deo sporta i zivota u opste i posle pada covek mora da ustane,nisu bitni razlozi zbog kojih padne bitno je da ima zbog cega da ustane!Uz tebe do pobede!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA