Ibanjez poslao emotivnu poruku koja će oduševiti Delije!

Ibanjez poslao poruku Delijama iz Turske

  • 7

Bivši fudbaler Crvene zvezde Luis Ibanjez nije dobio veliku šansu u Trabzonu, pa mu nedostaju dojučerašnji saigrači i atmosfera u Ljutice Bogdana.

Za godinu dana, Lučo je postao veliki miljenik navijača, igrao je srcem, često i pod povredama i injekcijama, ređao je asistencije i golove iz slobodnjaka, pa bi opet bio rado viđen na stadionu "Rajko Mitić".

- Sezonu provedenu u Crvenoj zvezdi pamtiću ceo život! To je bila moja najbolja sezona u karijeri, kako u sportskom, tako i u ljudskom smislu. Jednostavno – nezaboravno. U Beogradu se jednostavno sve poklopilo, ali to se događa jednom u životu. Isti jezik, hrana, prelep grad, ali znate kako je… Sve što je lepo kratko traje - rekao je Ibanjez za Kurir, koji je posebno zadovoljan saradnjom sa generalnim direktorom Zvezde Zvezdanom Terzićem.

>>>Nije bilo preloma i operacije: Zvezda se oglasila i objasnila kakva je povreda Lukovića! (FOTO)

>>>Zvezdina hobotnica: Evo zašto će Manojlović biti veliki golman (VIDEO)

>>>Ruiz bombom doneo Zvezdi pobedu u Kruševcu, ali tri boda je čudesnom odbranom sačuvao Manojlović (VIDEO)

- Sve najbolje o Terziću, jer klub je prema meni bio fer. U najtežim trenucima posle ostavke članova uprave. Najviše mi je žao navijača i zvezdaške javnosti. Meni nije bilo suđeno da igram, jer su Zvezda i Trabzon ugovorili transfer. Nesrećno i nespretno smo ispali, ali to je život.

Lučo ne bi mnogo razmišljao o povratku u crveno-belo.

- Ako me klub i navijači budu zvali, naravno da ću se vratiti. Zvezda je veliki klub bez obzira na finansijske poteškoće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zabranjeni

    20. novembar 2016 | 13:39

    Kao vatreni Grobar moram da kazem da mnogo cenim ovog lika. Covek je iz Argentine, a ima vise postovanja prema Zvezdi nego vecina domacih igraca koja za Zvezdu navijaju od kad znaju za sebe. Isti slucaj je i kod Partizana. Mi imamo Leonarda i Everton, ali oni nisu toliko strastveni kao Ibanjez. Zaista covek ima svo moje postovanje.

  • Interceptor

    20. novembar 2016 | 12:53

    Vrati se roberto carlose

  • Putin R.S

    20. novembar 2016 | 13:32

    Ti si nas i ostaces nas. Uvek si dobrodosao nazad. Takvi kao ti su retkost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA