≫ 

Poznati teniski stručnjak tvrdi: Evo šta je Đoković trebalo da uradi kako bi pobedio Endija!

Oglasio se i Patrik Muratoglu

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Poznati teniski stručnjak i analitičar Europsorta Patrik Muratoglu doa je jedan zanimljiv komentar na igru Novaka Đokovića u finalu završnog Mastersa u Londonu.

Srbin je u dva seta izgubio od Endija Marija, a Muratoglu je imao jasnu ideju šta je Novak trebalo da uradi kako bi pobedio.

>>> Ovaj navijač je razljutio Đokovića i Marija, ali i publiku u Londonu (VIDEO)

- Ovo nije uobičajen govor tela Novaka Đokovića danas. Trebalo bi da viče i polomi reket kako bi izbacio frustracije - napisao je Muratoglu na Tviteru.

Nešto s čim bi se večina Novakovih navijača složila...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stefan

    20. novembar 2016 | 23:59

    Novak je zasao u domen ozbiljnih introspektivnih meditacija,u zelji da izbalansira mentalno stanje,ali postize kontraefekat time sto onemogucava telu i mozgu da reaguju na prirodan nacin.Zato je u njemu sve manje pasije i zivahnosti.Pod hitno mora da vidi sta ce jer duboke meditacije uopste nisu dobre za nekoga ko se bavi profesionalno sportom.Ako vec nije kasno jer je on duboko zasao u stanje gde ni sam ne moze da reaguje drugacije,odnosno da se vrati na svoj prirodni kolosek.Tokom pauza je stalno meditirao i kao sto mozete videti,to nije onaj covek koga mi znamo,ratoboran,pozrtvovan,pravi borac na terenu.

  • Patriota

    20. novembar 2016 | 23:46

    Trebao je, nije trebao, sada je lako reci! Neka on bude ziv i zdrav, i nije bitno 1-2 ili 3 mesto. On je ziva legenda, mnogo je postigao i svaki njegov novi uspeh je nova stranica za istoriju tenisa! Veliki pozdrav za Novaka i njegovu porodicu!

  • Johan

    21. novembar 2016 | 07:10

    Nikad veći uspeh nismo ostvarili u istoriji tenisa,među prvih 6 igrača imamo tri Srbina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA