≫ 

Životna ispovest brata Novaka Đokovića: Nisam imao život, nisam imao prijatelje, a onda se pojavio on (VIDEO)

Marko Đoković na jednom od predavanja Pepea Imaza otvorio dušu o ličnim problemima i osećanjima

  • 70

Po završetku teniske sezone, nakon koje je Novak Đoković ipak izgubio 1. mesto na rang listi, mnogima je jedna od najintrigantnijih figura bio Pepe Imaz. Čovek koji je priključen njegovom stručnom štabu, a koga su svetski mediji prozvali Guruom, koji ima svoju filozofiju, gde propagira mir i ljubav.

>>> KO JE PEPE IMAZ? Misteriozni Španac kog je tenis zamalo ubio! (VIDEO)

Upravo tako je pomogao Marku Đokoviću, Novakovom mlađem bratu, koji je otkrio da je bio u teškoj depresiji, jer je čitavo detinjstvo proveo u senci starijeg i uspešnijeg brata. Na jednom predavanju koje je Pepe Imaz održao, prisutni su bili Marko i Novak, a nakon jednog pitanja mlađi Đoković je otvorio dušu.

- Hvala vam na tom pitanju. Mogu samo da kažem moj primer. Nisam imao dovoljno ljubavi prema samom sebi. Bio sam sve nervozniji, nisam imao energije, i sve se to skupljalo u meni. Ta negativna energija nije imala gde da izađe i izlazila je kroz tenis.

- Malo po malo, to se skupljalo i dok sam bio još mlađi, odjednom mi je bilo mnogo loše. Bio sam mnogo depresivan. Nisam imao život, nisam imao prijatelje, zatvorio sam se u sebe... - ispovedao se Marko Đoković, a onda je istakao da ga je poznanstvo sa Pepeom Imazom promenilo.

Foto: Guliver/ Robert Cianflone/Getty Images Foto: Guliver/ Robert Cianflone/Getty Images

- Onda sam upoznao Pepea. Malo po malo, razgovarajući s njim, pričali smo po 3-4 sata, ti razgovori su mi pomogli da sve to što sam skupljao u sebe izađe napolje. Samo zato što sam ispred sebe video osobu koja me je gledala s ljubavlju i to mi je dalo mnogo snage i samopouzdanja i hteo sam da to primenim i u privatnom životu.

>>> SRĐAN ĐOKOVIĆ OTVORENO: Kako smo stvorili šampiona od Novaka (VIDEO)

- Pitao sam Pepea da li mogu da nastavim taj put s njim, da budem primer ostalima. Shvatio sam da u dubini duše imam to. Sva ta negativna energija je počela da se izbacuje jer sam radio stvari drugačije.

- Počeo sam ponovo da dišem, da radim počeo sam da ustajem i da uživam u svakom danu. Sada se osećam tako da mogu da pričam pred toliko osoba, iako nikada nisam mogao da pričam ni pred 10 osoba. Ali to mogu, jer je to govor ljubavi. To je iz moje duše. Ljubav koju osećam prema svima u sali je neopisiva. Osećam da i ostali ljudi imaju ljubav prema meni takođe. I ništa više mi ne treba.

Printskrin: Youtube/Fundación Espató Printskrin: Youtube/Fundación Espató

- Nisam imao takođe ranije najbolju povezanost sa porodicom. Vremenom, stekao sam bolje veze sa moja dva brata, sa ocem... I sada, posle četiri godine od kako sam na ovom putu ljubavi, da me moj otac, majka, braća i prijatelji vole. Vole me iskreno - završio je Marko drhtavim glasom, a delovalo je i da je zaplakao. Novak ga je potapšao po nozi i uhvatio za ruku, i tako mu pružio podršku.

Ispovest Marka Đokovića pogledajte od 1.32.20 do 1.37.30:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dado

    25. novembar 2016 | 14:13

    Koliko se nase djece budi bez icega a ti imas brata i roditelje koje samo mozes da pozelis. I Pepe mu pokazao da ga brat i roditelji vole! E Marko zalutao si covjece.

  • Miodrag Novi Sad

    25. novembar 2016 | 14:47

    Vidi sine...da ti čika Miodrag kaže...i redakcija Telegrafa zna...koliko sam poruka samo poslao za Novaka...uvek uz njega i za njega...tako ce biti i nadalje...SKROZ ZASLUZIO...a tebi mogu da kazem sledece...od 15 godina sam u Aromi Futog ubacivao dzakove kafe od 50 kila...majka i ja smo tesko ziveli...nisam pitao sta se radi...nego samo gde ima posla...i dosle su pare...i laksi zivot...oznoji malo guzicu...nece ti trebati ni Pepe...a ni repe...Sve najbolje....

  • Diawolo

    25. novembar 2016 | 14:55

    Druze moj o kakvoj ti depresiji pricas ni sam ne znam koliko sam puta ustao ujutru i legao uvece bez obroka pa nisam padao u depresije. Ti mi pricas od depresiji i muci pa dodje mi da se obesim o kvaku!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA