Džikić zove Grobare pred Megu: Kvalitet nam ne dozvoljava da bilo koga potcenjujemo

Trener crno-belih uputio apel navijačima

  • 2

Košarkaši Partizana sa evropskog se prebacuju na regionalni kolosek, gde, u okviru 11. kola, dočekuju Megu. 

>>> Besneo je Džikić u Atini, čak se i sa navijačem raspravljao!

Crno-beli meč sa ekipom Dejana Milojevića čekaju posle evropskih poraza (dva uzastopna) i tek jedne dobijene utakmice od prethodnih četiri u ABA ligi, pa se pobeda u narednom meču postavlja kao imperativ pred Džikićev tim.

Partizan je na deobi treće pozicije na tabeli ABA lige, koju deli sa Cedevitom, dok je Mega sa odnosom četiri pobede i šest poraza, na sedmom mestu i u usponu je forme, što obećava veliku borbu i atraktivnu košarku u subotu u hali "Aleksandar Nikolić".

Trener crno-belih je svestan da Mega "vrca" od mladosti, energije i potencijala i kao takva je opasan protivnik svakome.

- Mega Leks ima kvalitet na svakoj poziciji, rasterećeni su, svi najvažniji igraći već znaju svoj sledeći korak - što je i najvažnije u njihovim karijerama u ovom momentu. Nadam se sa smo mi naučili da nijednog protivnika ne smemo da potcenimo, jer nam to kvalitet ne dozvoljava, niti će se protivnici pobeđivati sami  -rekao je Džikić.

Primetna je i oseka navijača na tribinama u poslednje vreme na utakmicama Partizana. Stoga je Džikić apelovao da se taj trend promeni.

- Pozivam navijače da dođu u što većem broju na sutrašnji meč.

Prodaja ulaznica za utakmicu Partizan - Mega počinje u subotu 26.11. u 16 časova na blagajni dvorane "Aleksandar Nikolić". Cena karata za tribine je 300 dinara, a za parter 500 dinara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladimir

    25. novembar 2016 | 16:31

    Naravno da je oseka navijaca primetna kad je dozvoljeno neandertalcima da biju i maltretiraju normalne ljude po utakmicama, a da pritom izostane reakcija policije. Eto vam ti neandertalci koji se nazivaju navijacima pa neka vam pune halu, ja vise sa svojom decom krociti necu na tribinu. Inace, do ove godine sam bio redovan sa decom kojoj ne mogu da objasnim sta se trenutno desava...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA