IRSKI JUNAK NA HRVATSKOJ SISI: Samo sam jednom otvorio usta!

"Kad sam videla slike, pomislila sam, o moj bože, valjda ne pije više", rekla je Kigenova majka

  • 1

Jedan dan na Euru junakinje su bile dve "rasne" devojke iz Hrvatske koje su ponudile dojke na izvolćte na centralnom trgu u Poznanju, ali onog trenutka kada se fotka pojavila na interenetu za momka koji se dobro snalazio sa bradavicama egzaltiranih Hrvatica sve je dobilo neviđenu razmeru.

Britanski "San" je otkrio identitet irskog studenta koji je za rekordno vreme postao junak zelene nacije. U pitanju je bio Imon Kigen.

- Smešno je to bilo, nisam otvorio usta s tim devojkama, osim jednom, očigledno. Ljudi me zovu legendom, čak i Sent Ledžer koji je postigao gol protiv Hrvata - rekao je dvadesetogodišnji Kigen.

Poslao je SMS majci u kom je pisalo "Žao mi je" odmah pošto je uhvaćen u akciji i kada je skapirao da se slika brzinom munje širi internetom.

Njegova majka se takođe oglasila u britanskim medijima, šou je nastavljen...

- Kad sam videla slike, pomislila sam, moj Bože, valjda ne pije previše - ispričala je mladićeva mama koja je bila šokirana videvši fotografije.

Mladi Irac je najavio da putuje u Gdanjsk gde "zeleni" igraju protiv Španije u četvrtak, a najavio je da ukoliko neka Špankinja ponudi ono što su Hrvatice, on jednostavno nema prava da odbije poklon...

Zanimljivo, koliko je mladi Imon Kigen postao popularan govori i Tviter, na kojem mu je pažnju poklonio i jedan Mario Baloteli sa rečenicom "Irci imaju pravu viziju za EURO".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA