Ni reč o poginulim saigračima: Evo šta je preživeli fudbaler brazilskog Čapekoensea prvo pitao kada je došao u bolnicu!

Niko se nije nadao ovakvim pitanjima

  • 5

Stravična nesreća u Kolumbiji, kada se srušio avion brazilskog fudbalskog kluba Čapekoensea, odnela je više od 70 života, a jedan od preživelih je Alan Rušel.

Rušel je boravio na pozajmici u Čapekoenseu iz Internasionala i bio je jedini svestan situacije kada je došao u bolnicu.

>>> Kolumbijski klub posle tragedije uradio ono što je Zvezda pre 58 godina!

>>> NIKAD VIĐENO U FUDBALU: Pari Sen Žermen šalje OGROMNU sumu novca za pomoć Čapekoenseu!

>>> Drama jednog od preživelih fudbalera: Lekari morali da urade najgore da bi mu spasili život! (FOTO)

Ipak, njegova prva pitanja nisu bila vezana za tragično nastradale saigrače. Kako tamošnji mediji prenose Rušel je najpre pitao da li neko može da se pobrine za njegovu burmu, a zatim se interesovao za porodicu.

Ovaj 27-godišnji fudbaler ima teške povrede glave i posekotine po celom telu. Tokom nesreće sedeo je tik pored golmana Danila koji je preživeo udar aviona u zemlju, ali je nedugo zatim podlegao povredama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr za rock and roll....

    29. novembar 2016 | 19:37

    I sta je ovo cudno. Pa svako ko je nekada doziveo nesrecu razume. Kad sam se slupao sa 90 km u drugi auto nisam u pocetku pitao za druge vec gde mi je stopalo jer ga je kocnica pokidala kada je patos pri sudaru usao u auto a motor bio samo prasina. Tek nakon nekoliko sati pitao sam za druge. A ovi su pali sa avionom ALOOOO !! Koji je to sok!!! I jos jedanputa kazem , ko je iskusio nesrecu razume....

  • Slatka

    29. novembar 2016 | 22:20

    Normalno, decko je u šoku, nije ni svestan sta pita i sta ga je snaslo, reakcija povrede na glavi, i ja kad Sam imala udes u visokoj trudnoci, prva reakcija u vozilu hitne Pomoci bio je nekontrolisani smeh kao u horor filmu sve do bolnice, nedao bog nikome ni udes ni takvo nesto, laka im zemlja, da im dragi bog podari mir tamo gore, i saucesce njihovim porodicama. Amin.

  • ss

    29. novembar 2016 | 20:47

    Normalno, pita covek za svoju porodicu, hoce da im javi da je ziv, jos je bio na nekoj pozajmici, te ljude sve zna par meseci verovatno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA