Golman Čapekoensea imao srceparajući razgovor sa ženom i ubrzo posle toga preminuo u bolnici

Danilovo telo nije izdržalo borbu za život nakon što je preživeo pad aviona i preminuo je u bolnici nakon razgovora sa suprugom

  • 2

Golman Čapokoensea, Danilo, preživeo je pad aviona u Kolumbiji, ali je preminuo neosredno posle toga od zadobijenih povreda u bolnici. On je stigao da se javi svojoj supruzi neposredno pre nego što je umro.

>>> PLAČU IZ DUŠE, BOL IH IZJEDA, A ONI GRME IZ SVE SNAGE ''NISTE MRTVI'': Pretužan oproštaj navijača Čapekoensea od nastradalih fudbalera (VIDEO)

Prema izveštajima medija, on je imao srceparajući razgovor sa svojom suprugom. Ubrzo posle razgovora sa svojom ljubavlju, heroj Čapokoensea je preminuo.

Danilo Padilja je bio jedan od sedam osoba koje su preživele pad. Ipak, njegovo telo nije izdržalo u borbi za život. Ostalih šest, uključujući i trojicu njegovih saigrača se bori za život.

>>> Herojski odbranjen zicer bio je koban! Intervencija golmana zbog koje navijači govore: Da smo makar izgubili... (VIDEO)

Upravo je Danilo bio heroj svoje ekipe, kada u polufinalu Kopa Sudamerikana odbranio neverovatan zicer fudbaleru San Lorenca i tako omogućio svojoj ekipi plasman u finale. Plasman za kojim sada mnogi žale i požele da je bolje bilo da se nije ni dogodio.

Pogledajte i tu odbranu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA