≫ 

Zvezdini Brazilci se emotivno oprostili od fudbalera Čapekoensea: Najpotresniju poruku je imao onaj koga su smatrali najvećim pojačanjem (FOTO)

Ailton, Pašeko i Edgar podelili tugu sa celim svetom povodom tragedije brazilske ekipe

  • 2
Foto: Profimedia/CNC - sport Foto: Profimedia/CNC - sport

Vest o tagediji fudbalera Čapekoensea potresla je ceo svet i najbolje klubove i igrače na planeti. Tugu su podelili i fudbaleri Partizana koji trenutno brane boje crno-belih, Leandro i Everton, koji su izrazili žaljenje zbog tragedije.

Takođe je teško bilo i Brazilcima koji su svojevremeno igrali za Zvezdu, među njima su Vinisijus Pašeko, Edgar i Ailton. Svi oni su svojevremeno igrali na Marakani, doduše nisu imali prevelikog uspeha.

>>> Ailton je i u Zvezdi bio debeo, a pogledajte kako izgleda danas i koliku STOMAČINU ima (FOTO) (VIDEO)

>>> Kako sam preživeo Čapekoenseov avion smrti: Ovaj potez mi je spasio život! (FOTO)

- Na žalost, probudio sam se s vestima o ovoj tragediji, mnogo sam tužan i ovde izražavam saučešće za porodicu tih ljudi. Neka Bog bude uz vas u ovim teškim vremenima. Neka Bog donese mir i utehu porodici i prijateljima - napisao je Vinisijus Pašeko, koji je imao verovatno najpotresniju poruku. Njega su svojevremeno smatrali i jednim od najboljih igrača i pojačanja, u eri kada je Ivan Adžić bio sportski direktor.

On je tada izjavljivao i da bi se prošetao sam kroz celu ligu, ali je imao neverovatan peh da na pripremnoj utakmici slomi nogu, pa je faktički celu godinu pauzirao zbog teške povrede, posle koje se nikada nije vratio u pravu formu.

Edgar je na svoj Instagram objavio fotografiju u kojoj je grb Čapekoensea na zastavi Brazila, a samo je kporučio ''Napred Čapekoense''

A photo posted by @edgarbruno on

- Kakva tragedija sa letom Čapekoensea koji je pao u blizini Medelina... Neka Bog prosletli sve stradale fudbalere. Ceo Brazil se moli. Naše misli su sa vama - napisao je Ailton.

A photo posted by Ailton Gonçalves (@ailtonag) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA