Vesterman je davao izjavu o Grobarima i Partizanu, a onda mu je prišao Radonjić i prekinuo ga (VIDEO)

Bivši košarkaš crno-belih objasnio svoj postupak kada je aplaudirao Delijama, a imao je i interesantan susret sa trenerom Zvezde ispred svlačionice

  • 13

Košarkaši Žalgirisa pobedili su Zvezdu u Pioniru sa 88:79 u 10. kolu Evrolige, a zasluge za to ima i plejmejker litvanske ekipe Leo Vesterman, koji je imao 7 poena, 7 skokova i 8 asistencija. Bivši igrač crno-belih je na kraju čak i aplauzom pozdravio pristalice crno-belih.

>>> Navijači Zvezde gađali Vestermana kad je izlazio sa parketa, a onda je on pred tunelom napravio potez koji niko nije očekivao (VIDEO)

Na kraju meča smo ga ispred svlačionice pitali za utiske utakmice i on je bio prezadovoljan pobedom, pošto zna koliko je u Pioniru teško to ostvariti.

- Veoma važna pobeda. Napravili smo neverovatan posao na kraju meča, nikada nije lako u ovoj hali da ostvarite pobedu. Ovo nam je veoma važan trijumf za nastavak takmičenja.

Vesterman je objasnio i svoj postupak zašto je aplaudirao navijačima Zvezde.

>> Delije skakale i pevale kao da je Zvezda pobedila: Pogledajte podršku igračima posle poraza od Žalgirisa (VIDEO)

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Neki ljudi su mi govorili dobre reči, stao sam tu dve sekunde i video sam dobre reči, i to je bio deo ove igre - rekao je Vesterman.

Imao je i poruku za pristalice crno-belih.

- Da, ja sam navijač Partizana, bivši igrač Partizana. Kao što sam rekao, to je deo igre ovde, tako da su je ovde takav način, da su drugi srpski navijači pobedili. Nemam ja problem sa tim - zaključio je Vesterman.

Zanimljivo je da je upravo dok je pričao o Partizanu i navijačima crno-belih prišao Dejan Radonjić i čestitao mu na pobedi, a to je Francuza malo zbunilo i poremetilo mu tok misli na trenutak.

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA