RONALDO ILI MESI? Otkriveno ko je osvojio Zlatnu loptu, a pojedini smatraju da je odluka skandalozna!

Kristijano Ronaldo je po četvrti put osvojio Zlatnu loptu, navodi Mundo Deportivo

  • 10

Frans Fudbal će u ponedeljak dodeliti Zlatnu loptu najboljem fudbaleri sveta. Od starta je bilo jasno da su samo dva prava kandidata - Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo. Ipak, iako se zvanična objava obično čuva u strogoj tajnosti, informacija je procurela i ekskluzivno ju je objavio Mundo Deportivo. Pobednik je zvezda Real Madrida, Kristijano Ronaldo!

>>> Kažu da je Ronaldova devojka dobila otkaz zbog njega, pa je ona odgovorila fotografijom na kojoj je skoro gola! (FOTO)

On je imao godinu iz snova. Osvojio je Ligu šampiona, Evropsko prvenstvo sa reprezentacijom Portugalije, takođe je osvojio i Superkup Evrope, a sprema se i da trofejnoj godini doda titulu Svetskog klupskog prvenstva.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Ovo je Ronaldu četvrta Zlatna lopta, a prethodno je osvojio ovu prestižnu nagradu 2008. godine sa Mančester junajtedom, kao i 2013. i 2014. godine sa Real Madridom.

Ipak, isti list koji je objavio ekskluzivnu informaciju da je Ronaldo osvajač Zlatne lopte smatra da je takva odluka skandalozna. To je pre svega afere koja se pojavila vezana za navodnu utaju poreza u koju je i on umešan i zbog koje mu navodno preti kazna zatvora. Mundo Deportivo smatra da se mora voditi računa i o ponašanju kandidata izvan terena.

Ronaldo se sa novom Zlatnom loptom približio Lionelu Mesiju, koji je pet puta osvajao ovu prestižnu nagradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vazduhoplovni avijaticar

    6. decembar 2016 | 18:18

    Nego sta nego zasluzeno posle svega sto je osvojio ove godine.

  • Marko

    7. decembar 2016 | 01:27

    Potpuno zasluženo će Zlatna Lopta završiti u Ronaldovim rukama. Ovo je definitivno bila njegova sezona. Nema ko šta da prigovori.

  • Putin R.S

    6. decembar 2016 | 19:51

    Jedva cekam da zavrse karijere obadvojica, pa da mogu normalno da gledam fudbal i da uzivam u najnormalnijim fudbalerima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA