Terzić se oglasio posle natpisa da se osniva regionalna liga!

Generalni direktor crveno-belih ističe da klub nije dobio nikakav zvaničan dopis od strane FSS-a o bilo kakvoj regionalnoj ligi

  • 7

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić izjavio je danas da će "crveno-beli" stav o najavljenoj regionalnoj ligi za mlađe kategorije fudbalera zauzeti kada bude zvanično obaveštena.

 

- Crvena zvezda je ozbiljan klub da bismo komentarisali spekulacije i novinske natpise o bilo kakvoj regionalnoj ligi. Kad budemo bili zvanično informisani od strane FSS-a, tada ćemo napraviti ozbiljnu analizu, zauzeti stav i obavestiti javnost - rekao je Terzić.

 

Naime, u ponedeljka je na sastanku sedam nacionalnih saveza u Zagrebu dogovoreno da uskoro počne regionalna liga mlađih fudbalskih kategorija u muškoj i ženskoj konkurenciji, uz učešće klubova iz Srbije, Hrvatske, Mađarske, Slovenije, BiH, Crne Gore i Makedonije. Tim povodom ponovo je pokrenuta priča da bi klubovi bivše Jugoslavije mogli da se ujedine u jednu regionalnu ligu, što bi poboljšalo kvalitet fudbala i mogućnost igranja u Evropi.

 

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NIGHTRAIN

    6. decembar 2016 | 19:30

    Regionalna Liga se igrati nece

  • Crni

    6. decembar 2016 | 21:15

    Zar ovaj odlazeći još uvek na slobodi ???

  • galeb

    6. decembar 2016 | 20:51

    Prvo šaljete mlade igrače da se zakrve, pobiju, dožive poniženja od navijača i sudija. ....tako da će oni za kasnije (u višem rangu) nastaviti netrpeljivost?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA