Balažic poslao emotivnu poruku i oduševio sve u Partizanu

Možda će moj sin zaigrati u Partizanu, rekao je slovenački fudbaler

  • 10

Slovenački fudbaler Gregor Balažic teško je podneo odlazak iz Partizana, ne skrivajući suze u razgovoru sa novinarom Tanjuga, istakavši da mu je boravak u Beogradu bio za nezaborav, ali i da bi voleo da se jednog dana vrati.

PUKLE EMOCIJE: Balažic se rasplakao na oproštaju od Partizana (VIDEO)

Partizan je danas na stadionu u Humskoj upriličio oproštaj Balažicu i dodelio mu plaketu i dres sa potpisima svih prvotimaca za doprinos u protekle dve godine.

- Jako teško mi je što odlazim, teško mi je da pričam o takvim stvarima. Tako je to u životu - rasplakao se Balažic tek što je počeo razgovor.

Posle kratkog predaha snažni defanzivac nastavio je, iako i dalje nije sakrivao suze.

- Partizan je zdrava sredina, svi zaposleni su me sjajno prihvatili od prvog dana, od radnika, konobara do terena i saigrača. Boravak u Partizanu pamtiću po osvajanju titule, prve u karijeri, kao i zbog nezaboravne atmosfere u derbijima i pobeda, navijača koji su velika podrška gde god da smo igrali.

Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

Visoki Slovenac ne krije da bi voleo da do kraja karijere još jednom obuče dres Partizana.

- Što se ne bih vratio? Bilo je sjajno, dobro sam se osećao u Partizanu i Beogradu. Ko zna, možda će moj sin čak da zaigra - iskreno će Balažic.

Balažic navodi da do sada nije dobio ponude koje bi ga zadovoljile, rekavši da ga zanimaju evropski timovi.

- Želim da dođem u sličnu sredinu kao Partizan, dobar klub... U godinama sam kada razmišljam da ne idem u daleku zemlju, ne razmišljam ni o povratku u Sloveniju, to mi je možda poslednja mogućnost".

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA