Devet fudbalera koje su Zvezda i Partizan otimali jedno drugom: Napadač na 1. mestu je najskuplji promašaj u istoriji (VIDEO)

Večiti rivali jedni drugima uzimali već dogovorene transfere, ali je Partizan prošao gore kupovinom jednog koji je bio preskup

  • 9

Fudbalski zimski prelazni rok faktički nije ni počeo, a Zvezda je već uzela jednog igrača koga je hteo Partizan.

 

>>> Lukman Haruna će imati platu u Zvezdi sličnu onoj koju imaju Le Talek i Donald!

 

U pitanju je Lukman Haruna, koji je, navodno, ranije ponuđen Partizanu, a kako su se u Humskoj nećkali, jer se čekaju odlasci, operativci iz Ljutice Bogdana su ubedili Nigerijca da ga lepša strana igranja fudbala u Srbiji čeka na crveno-beloj strani Topčiderskog brda.

 

Istorija vojevanja "večitih", naravno, nije samo ono koje se događa na terenu, već "rat" počinje daleko van zelenog pravougaonika i vodi se svim sredstvima: mejlovima, skautingom, video materijalom, pregovorima za ovog ili onog igrača za koga i jedni i drugi misle da bi se savršeno uklopio u postojeći sastav.

 

Kada se pogleda unazad bilo je mnogo zanimljivih "otimanja" igrača večitih rivala jedni drugima. Naravno, otimanje samo žargonski rečeno jer je ipak dozvoljeno da se pregovara sa svakim klubom do konkretnog dogovora. Pred vama su devet igrača koji su poslednjih godina zapali za oko i jednima i drugima pre nego što su završili u Zvezdi odnosno Partizanu.

 

 9. Mičel Donald

 

Bio je na meti Zvezde i Partizana. Crno beli su čekali priliku d aga uzmu kada je cela Uprava Zvezda podnela ostavku. Ipak, crveno-beli su uspeli da dovedu Donalda.

 

Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

 

8. David Babunski

 

Nuđen je prošle zime Partizanu i crno -beli su bili zaintersovani, ali je Zvezda bila brža.

 

Printskrin: Youtube/Crvena zvezda

Printskrin: Youtube/Crvena zvezda

 

7. Marko Mirić

 

Igrao je u Zvezdi ali se nije se nešto snašao, a pre dolaska na Markanu, crno-beli su se raspitivali za "Subotičkog Ronalda".

 

Printskrin: Youtube/Василий Мантулин

Printskrin: Youtube/Василий Мантулин

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA