• 1

Apel za spas FK Vojvodina stigao do gradonačelnika

"Molimo vas da snagom svog autoriteta utičete na predsednika Poslovnog tima Dragoljuba Zbiljića da ostane sa nama u klubu, da se zajedno borimo sa postojećim problemima, jer je to čovek kome mi zaposleni u klubu apsolutno verujemo", navodi se u pismu upućenom iz kluba na adresu prvog čoveka grada Novog Sada

  • 1

Direktor Omladinske škole "Ilija Pantelić" Duško Grujić i sekretar stručnog štaba FK Vojvodina Dragomir Vukićević, uputili su u ponedeljak pismo gradonačelniku Novog Sada Milošu Vučeviću u kome apeluju da snagom svog autoriteta utiče na Dragoljuba Zbiljića da odustane od ostavke i ostane u klubu.

>>> Potpuno rasulo u Vojvodini: Uprava podnela ostavku, navijači preuzeli klub!

Zbiljić, koji je do prošle nedelje bio glavni sponzor i predsednik Poslovnog tima FK Vojvodina, podneo je ostavku na sve funkcije u klubu nakon što na sednici Skupštine nije prihvaćen predlog izmene i dopune Statuta kluba koji je podneo Upravni odbor.

U pismu se ističe da je Omladinska škola FK Vojvodina do dolaska Zbiljića u klub kao generalnog sponzora, sredinom jula 2016. godine, bila u ozbiljnim finansijskim problemima, a da se njegovim dolaskom i formiranjem Poslovnog tima "videla svetla budućnost kluba".

- Molimo vas da snagom svog autoriteta utičete na predsednika Poslovnog tima Dragoljuba Zbiljića da ostane sa nama u klubu, da se zajedno borimo sa postojećim problemima, jer je to čovek kome mi zaposleni u klubu apsolutno verujemo - navodi se u pismu.

Gradonačelniku Novog Sada upućena je i molba da u svom kabinetu organizuje sastanak kome bi prisustvovali direktor FK Vojvodina, direktor Omladinske škole "Ilija Pantelić", predsednik Skupštine kluba, sekretar stručnog štaba, predstavnik Radne zajednice, predstavnik Upravnog odbora u ostavci i predsednik Poslovnog tima Dragoljub Zbiljić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Komentari

  • Bole

    Dokle više apela da se mangupi zadrže tamo gde im nije mesto, a građani plaćaju njihove lopovluke?

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima