• 3

Završena je istraga o padu aviona Čapekoensea: Konačno znamo ko je kriv za smrt 71 osobe!

Istragu su u koordinisanoj akciji vodili brazilska, kolumbijska i bolivijska vlada i pregledano je na hiljade dokaznih materijala

  • 3

Mnoge teorije su se pojavile posle pada aviona Čapekoensea u kome je poginula 71 osoba, ali tek posle istrage, koja je završena, možemo sa sigurnošću da kažemo ko je odgovoran za nesreću.

Isragu su u zajedničkoj koordinisanoj akciji vodili brazilska, kolumbijska i bolivijska vlada, pregledano je hiljade dokaznih materijala. Ministar spoljnih poslova Bolivije je izneo i konkretne podatke i označio krivce nakon obelodanjivanja istrage.

>>> Prvo javno obraćanje preživelog fudbalera Čapea: Otkrio je zastrašujući detalj pre poletanja aviona, pa briznuo u plač (VIDEO)

- Isključivi krivci su pilot Migel Kiroga i kompanija LaMia - izjavio je Milton Karlos.

Pod sumnjom se nalazi i Marko Roča Venegas iz aviokompanije, koji je nekoliko dana pre nesreće tim avionom bio u Paragvaju. Posle završene istrage biće podignute i optužnice za smrt 71 osobe.

Samo šest osoba je preživelo let, ali su neki od njih doživeli teške povrede, a jednom fudbaleru Čapekoensea su morali da amputiraju obe noge.

>>> Ostao je bez nogu, ali pogledajte njegov osmeh: Fudbaler Čapekoensea dirljivo dočekan kod kuće (VIDEO)

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima