• 0

Prelepa Tijana: Lakše mi je na terenu nego na štiklama, ali volim da se sređujem (VIDEO)

Proćaskali smo sa osvajačicom srebrne olimpijske medalje nakon što je primila nagradu OKS

  • 0

Prošle godine je u ovo vreme dobila nagradu za najbolju mladu sportistkinju, a ove se popela na višu stepenicu. Tijana Bogdanović, osvajačica srebrne olimpijske medalje, dobila je još jedno priznanje od Olimpijskog komiteta Srbije.

- Uvek kažem da je čast i zadovoljstvo biti među ovim sportistima, kao i sada da budem izabrana za najbolju sportistkinju godine. Pre četiri godine je to bila Milica (Mandić), sada sam ja i stvarno mi je zadovoljstvo da budem u ovom timu, i osećaj je neverovatan - rekla je Tijana za "T Now".

Elegantna toaleta za mladu Tijanu nije problem.

- Volim da se sredim jer dosta vremena provodim u trenerci i patikama, u opuštenijoj varijanti. Kad dođe ovako svečana prilika, stvarno volim da se sredim i da izgledam lepo - rekla je lepotica, koja kaže da joj je ipak lakše na terenu nego na štiklama.

- Na terenu sam navikla, već 14 godina sam tamo. Ovo mi je drugi put da mi je uručena nagrada, tako da možda mi je ovo malo teže.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Tijana nije imala dilemu na pitanje ko ju je najviše podržavao - trener Dragan Jović.

- Verovao je u mene od kako sam došla u klub, i onda kada nije bilo baš najbolje, kada su bili loši turniri i kada sam posustajala kada samo možda želela da krenem drugim putem. Ali on me je uvek usmeravao da idem ovim putem, i zaista sam mu zahvalna. Evo sada stojim kao najbolja sportistikinja Srbije, to je njegova zasluga.

Idol joj je bila Milica Mandić.

- Uvek sam je gledala kao nekoga ko je uradio nešto što niko nije. Kada sam krenula da treniram i družim se sa njom, počela sam da dobijam ideju da je to moguće, da mogu i ja to da uradim. Uz mene su bili trener i porodica.

Foto: Milena Đorđević

Foto: Milena Đorđević

Osvajačica srebra u Riju ima razumevanje svojih profesora zbog svega što joj se dešavalo ove godine.

- Mislim da najviše trpi škola, dosta sam izostajala. Ali to je Sportska gimanzija, tako da su profesori zaista imali razumevanja. Naravno da treba da se uči, i naravno da ne zapostavljam školu - rekla je Tijana, koja ne strahuje od negativnih komentara ako uskoro bude upisala neki neuspeh.

- Iskreno, ne verujem. Zaista volim naš narod, i kada sam čula da je moja borba u 3 sata ujutru bila najgledanija, zaista vidim da je cela nacija bila uz nas. Takođe radimo sa psihologom već dugi niz godina, tako da ako bude i nekih neuspeha videću da se konsultujem i izvučem iz toga najbolje što mogu - naglasila je Bogdanovićeva, i svim čitaocima Telegrafa poželela srećne praznike.

- Puno ljubavi, sreće i uspeha i da uživaju u onome što rade.

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima