≫ 

Kakav poklon Delijama za Božić: Zvezda demolirala i četvrtog prvaka Evrope u nizu! (VIDEO)

Ekspedicija Dejana Radonjića na dalekom i teškom gostovanju pokazala da je u vrhunskoj formi!

Košarkaši Crvene zvezde demolirali su bivšeg prvaka Evrope u Kaunasu! Kaznena ekspedicija Dejana Radonjića pobedila je litvanskog velikana, ekipu Žalgirisa na gostovanju sa 77:61 za 8-8 u Evroligi, i to pošto ga je pustila da ublaži razliku nakon +28.

>>>Samo se prisetite tog čuvenog meča na Božić i bićete sigurni da Zvezda pobeđuje Žalgiris! (VIDEO)

>>>Ovo su jedina dva velikana Evrolige koje Zvezda nikada nije pobedila, ali i to bi uskoro moglo da se promeni!

Žalgiris - Crvena zvezda 61:77 (7:21, 15:16, 17:14, 22:16)

Hala: Žalgiris Gledalaca: 10433 Sudije: Gkontas, Himenez, Fric

Žalgiris: Pangos 4, Lekavičijus 6, Vesterman 3, Seibutis 8, Motum 8, Jankunas 10, Javtokas 2, Milaknis 6, Lima, Kavalijuskas 5, Hartenštajn 2, Ulanovas 7

Crvena zvezda: Volters 5, Tompson, Dangubić 8, Mitrović, Lazić 15, Dobrić, Simonović 16, Dženkins 13, Gudurić 7, Jović 1, Kuzmić 8, Bjelica 4

Meč iz snova počeo je idealno, uz vrhunsku odbranu, smenjivali su se igrači koji su dominirali u napadu! Prvo je Ognjen Kuzmić munjevito ubacio osam poena Žalgirisu, onda je Branko Lazić uz sjajnu rolu u odbrani postigao sedam poena i potpuno izludeo legendarnog Šarunasa Jasikevičijusa.

Tek posle 13 minuta je Žalgiris uspeo da dođe do dvocifrenog broja poena, što dovoljno govori o nivou odbrane, a onda je Simonović počeo da zatrpava obruč i na pauzu za poluvreme se otišlo sa 25 razlike, uz zvižduke šokirane publike domaćim igračima.

U nastavku se ništa nije menjalo, Dangubić je i pri +25 umeo da leti u publiku kako bi spasao loptu, Simonović je predvodio novo rešetanje, Jasikevičijus je iskaljivao bes na svojim izabranicima i arbitrima uzaludno. Zvezda se do kraja za sve pitala, samo je dozvoljeno da rival spusti razliku za podnošljiviji poraz, ali to neće menjati pristup trenera Litvanaca ekipi, bilo je čak -28.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    6. januar 2017 | 20:40

    Cestitka na igri i pobedi,jako su puni samopouzdanja,samo mirno tako nastavite,svi su uz vas,Mir Boziji Hristos se Rodi,Srecan Bozic

  • Mali

    6. januar 2017 | 20:40

    Sledeci su turci !!! Bravo zvezdo !!!

  • Bobadilja

    6. januar 2017 | 20:22

    Kakva je sad ovo zavera na nivou cele Evrolige? Svi redom pustaju Zvezdu, kako je providno, zar ne Grobari?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA