Džikić najavio pojačanja u Partizanu, i žestoko iskritikovao određene igrače (VIDEO)

Trener crno-belih bio nezadovoljan ponašanjem i zalaganjem određenih pojedinaca koje nije želei da imenuje

  • 31

Partizan je upisao 8. uzastopnu pobedu, ali je umalo prokockao veliku prednost protiv Karpoša u Pioniru, a to se nije svidelo treneru Aleksandru Džikiću, kao i ponašanje određenih košarkaša, te je najavio rezove u ekipi, kao i pojačanja u narednom periodu.

>>> Veličković i Hečer za 8. uzastopnu pobedu Partizana: Crno-beli umalo prokockali +16!

- Očekivali smo da bude teško i da smo bili kompletni. Karpoš je jedina ekipa koja ima tri centra koji igraju i spolja i tako prave probleme. Dali su nam pet trojki, možda je moglo biti i srećnije na kraju, ali je uz pobedu najbitnije da niko nije prijavio novu povredu - rekao je Džikić, a zatim uputio oštre reči prema određenim košarkašima svoje ekipe, čija imena nije želeo da pominje.

- Ne pada mi na pamet da spuštam kriterijume da bi se neki osećali dobro. Kada igraš u Partizanu ima da izađeš i ''pojedeš decu'' igrao tri, četiri ili 34 minuta. Svi imaju one koji kose, i one koji vodu nose. Nekima je to prihvatanje gradiva teže palo, pa ćemo im ''pomoći''. Neću o imenima namerno, prepoznaće se. Mogu da zaštitim igrača u određenom periodu, ali da se neki ponašaju kao da im pripada mesto, neće moći - ljut je bio Džikić.

Trener crno-belih je od strane novinara na konferenciji zamoljen da objani šta je značila ta poslednja rečenica, a on je otkrio da su u planu novi igrači.

- Pojačaćemo sastav. Možda ćemo neke dovesti, kao što svi pišu. Imamo 11 igrača, bez Majstorovića koji ne može ni da se zagreva, sa Tanaskovićem, Jovanovićem i Koprivicom. Čudo treba da se desi pa da Ratkovica ide u Ljubljanu, a Vanja i Frenk će duže odsustvovati - zaključio je Džikić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • X factor

    8. januar 2017 | 14:52

    Partizan ce potpisati dva igraca ekstra klase na dva meseca ugovora.Doci ce pred playoff

  • Звездa €^®®¥¥£©

    8. januar 2017 | 09:51

    Размишљају о појачањима, а затрпани су с..њима. Кад им Едо рачун блокира, неће имати ко да се секира. Јер они су прошлост, и нису бит, Звезда је велики европски хит. Њима се смеши друга лига, за њих и јесте лига без брига. Небој се Џиле, биће у реду, дивићеш се Звезди, највећем српском бренду.

  • Tudjman vam predsednik bio

    8. januar 2017 | 15:14

    Franjevci jos ne kapiraju da je ovo pocetak njihovog kraja!!Samo pricajte o proslosti,to je sve sto vam je ostalo!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA