≫ 

Ušli smo u svlačionicu Zvezde i videli nova lica, a Grof i Terzić su otkrili istinu o novim pojačanjima! (VIDEO) (FOTO)

Trener crveno-belih održao prvu prozivku početkom zimskih priprema

  • 9
Foto: Telegraf Foto: Telegraf
Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Fudbaleri Crvene zvezde počeli su pripreme za prolećnu polusezonu, a naše kamere su bile na Marakani, gde smo uživo pratili prozivku Miodraga Božovića, koji se obratio javnosti, kao i Zvezdan Terzić, a tom prilikom su otklonili neke dileme vezane za pojačanja, o čemu se najviše pričalo poslednjih dana.

Igrače Zvezde, među kojima su bili i neki novi igrači poput Vujaklije i Milića, pozdravljeni su u svlačionici od strane predsednika Svetozara Mijailoviča, Miodraga Božovića i Zvezdana Terzića.

>>> Grof Božović otkrio svoje želje: Ova tri fudbalera želim u Zvezdi! (VIDEO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Prekršiću pravo da ne pričam o potencijalnim pojačanjima, ali zainteresovani smo za Bogdana Planića i Abrahama Frimponga", precizirao je Božović, a potom se osvrnuo na već "viđen" dolazak zvučnog pojačanja Konstantina Budeskua.

- Budesku je, kažu, u avionu, možda onom za Beograd. Ako stigne možda može da igra zajedno sa Kangom, a možda bude tu samo jedan. Kada čuju da Budesku treba da zaradi 2,3 miliona kod nas, niko neće da nam da igrača na veresiju.

- Interesantni su nam svi mladi igrači iz Srbije, a jedan od njih je i Meleg. Vidim da se rasipamo sa raznim milionima, valjda je ostao neki i za njega. Moja je želja, ali ne znam koliko je to realno - zaključio je Božović.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Zainteresovani smo za Planića i Frimponga iz Kruševca. Moja želja je i Meleg, ali za njega su problem pare, jer mi ne ležimo na milionima kao što se piše – rekao je Božović.

Takođe, kao ciljeve i očekivanja za nastavak sezone ističe odbranu titule.

- Očekujemo da osvojimo duplu krunu, neće biti lako. Lakše je osvojiti nego odbraniti trofej, nadam se da ćemo imati znanja da dođemo do toga

>>> DELIJE DOČEKALE NAPADAČE: Dvojica novih fudbalera na prozivci Zvezde (FOTO)

>>> NEOČEKIVANA BOMBA NA MARAKANI: Zvezda dovela fudbalera Bajera iz Leverkuzena (VIDEO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf
Foto: Telegraf Foto: Telegraf
Foto: Telegraf Foto: Telegraf
Foto: Telegraf Foto: Telegraf
Foto: Telegraf Foto: Telegraf
Foto: Telegraf Foto: Telegraf
Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Zbog reprezentativnih obaveza na prozivci nisu bili Gelor Kanga i Džon Ruiz, dok su svi ostali spremni.

Zvezda 11. januara kreće u Kopar u Sloveniju gde će boraviti do 23. januara i odigrati dva meča. Prvi, 18. januara protiv Kopra, a drugi 23. januara protiv FK Dekani.

Po povratku iz Slovenije biće u Beogradu do 27. januara kada se ekipa seli na Kipar u grad Pafos gde će boraviti do 13. februara, posle čega sledi povratak za Beograd I nastavak Superlige 18. februara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Breston

    9. januar 2017 | 11:37

    Uzasno sam se razocarao kad sam video Milica i Vujakliju na prozivci uz Milosevica I Ilica...Smatram da oni nemaju kvalitet za Zvezdu i nepotrbno nagomilavamo igrace.Nek struka odmah izabere ko vredi a ostale nek proslede na pozajmicu ili nek prodaju.Zvezda mora da nauci pre svega kako se prodaju igraci Sramota je da najbolji klub u zemlji koji je prosle godine dominantno dosao do titule i sad smo prvi ne moze da proda ni svoje najbolje igrace!

  • Gox

    9. januar 2017 | 12:14

    Svezi okupani obrijani vidi se da od kuce dolaze

  • realno bivši scout

    9. januar 2017 | 11:18

    Prava pojačanja bih bila Vule Jovanović (Zenit), Maraš i Lutovac iz (Rada), Medojević iz Frankfurta, Vukanović iz Napretka i Ožegović kao sidraš...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA