Todorić o Zvezdinim navijačima: O tim prostacima ne znam šta da pričam!

"Kada se Pešić vraćao u Zvezdu, rekao je da je srpska košarka u mulju i da je došao da ga raščisti. Međutim, samo ga je još više zamutio i iz njega uspeo da izvuče jedino 35-40 hiljada mesečno", kaže Partizanov sportski direktor

  • 3

U Partizanovoj košarkaškoj sekciji uživaju na lovorikama 11. uzastopne titule državnog prvaka, ali se i dalje čudom čude pitajući se šta je to nateralo Zvezdine navijače na neljudsko, ostrašćeno i prostačko ponašanje prema protivniku.

Sportski direktor „crno-belih“ Dragan Todorić u izjavi za „Sport“ kaže da ga boli što se „crveno-beli“ još nisu oglasili da osude nesportsko ponašanje pojedinih svojih navijača, koji su neprestano pljuvali Vladu Jovanovića i njega u četvrtoj utakmici finala plej-ofa u dvorani u Železniku.

O tim prostacima ne znam šta da pričam. Doživeli smo veliko poniženje. Pljuvali su nas puna dva sata. Tri dana je prošlo od poslednje utakmice, a mi još nismo dobili nikakvo izvinjenje, a očekivali smo to. Izgleda da smo ipak precenili kvalitete protivnika – rekao je Todorić.

Praveći paralelu s tradicionalno vrućim dočekom u Zadru, Partizanov sportski direktor ozlojeđeno primećuje da je Zadrova dvorana košarkaška metropola za Železnik.

– Prigovorili smo nekoliko puta delegatu meča i sudijama, ali uzalud. Morali smo da trpimo poniženja da bismo zasluženo stigli do još jedne titule prvaka. Od Pešića nisam očekivao da uzme mikrofon da bi obuzdao prostakluk navijača, jer on nije takav čovek. A kakav je, pokazao je izjavama u medijima i ove sezone i prethodni put kad je trenirao Zvezdu. Baš ta činjenica da je pozvao Zvezdine navijače da se urazume kada mu se činilo da dobija utakmicu najbolje govori sve o Svetislavu Pešiću – objasnio je svoje viđenje Todorić.

Partizanov direktor pričao je o Zvezdinom treneru i za "Sportski žurnal".

- Nadam se da će ostati u Zvezdi i iduće godine, da nas uveseljava svojim ispadima na konferencijama. Čak je išao toliko daleko da je pričao o našim igračima u negativnom kontekstu. Ali, neka to velikom profesoru služi na čast... Kada se vraćao u Zvezdu rekao je da je srpska košarka u mulju i da je došao da ga raščisti. Međutim, samo ga je još više zamutio i iz njega uspeo da izvuče jedino 35-40 hiljada  mesečno - rekao je Todorić.

(Telegraf.rs / Izvor: Sport, Sportski žurnal)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kajzer

    19. jun 2012 | 20:46

    koja je mafioza ovaj Todoric...

  • NK Red star

    19. jun 2012 | 17:46

    A kaži ti nama Tošo, kao veliki borac za regularnost takmičenja, da ti nije slučajno jedan od sudija koji je sudio pomenutu utakmicu kum (Nešković)? Da se malo prodiskutuje i na tu temu, ako nije problem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA