Grobari iskopali Jokićeve euforične reči iz zlatne ere Duleta Vujoševića: Malo je reći da su oduševljeni (FOTO)

  • 24

Nikola Jokić nije se u NBA otisnuo iz Crvene zvezde ili Partizana, već iz Mega Leksa, pa ga obožavaju baš svi ljubitelji košarke u Srbiji bez izuzetka. Nikada nije isticao klupsko opredeljenje i poštovao je ono što mu je Mega pružila, ali su isplivali njegovi Fejsbuk statusi iz detinjstva.

Kao 15-godišnji dečak, Jokić je često ostavljao statuse posvećene Partizanu, što su pronašle pristalice crno-belih i sa oduševljenjem su pozvale na novo glasanje za mladog asa. Štaviše, Jokić je 23. marta 2010. godine napisao "Kladim se da Partizan danas dobija Makabi" i bio je u pravu!

Crno-beli su tada bili bolji sa 85:77 uz 29 poena Dušana Kecmana, a onda su obezbedili i fajnal for, što su najslavniji dani iz ere Duška Vujoševića.

>>>Jokićev status iz 2011. se masovno deli po Fejsbuku: Gde je bio tad, a sad rastura u NBA ligi! (FOTO)

>>>TOTALNA DOMINACIJA: Nikola Jokić ostvario rekord karijere u NBA ligi (VIDEO)

>>>Mihajlović poludeo posle remija sa Milanom: Srpski trener razbio reklamu i povredio redara (VIDEO)

Foto: Facebook Foto: Facebook
Foto: Facebook Foto: Facebook

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    17. januar 2017 | 10:39

    Jokic je super decko i na svom mestu. Meni kao Zvezdasu uopste ne smeta sto je on navijac Partizana. Svako ima pravo da se opredeli za koji klub hoce da navija. To je svoje licno pravo svakog pojedinca, i mislim da ga zbog toga ne treba osudjivati. Zelim ja njemu sve najbolje u karijeri, i da nam je on ziv i zdrav jer nam u repki treba.

  • anja

    17. januar 2017 | 14:21

    Memi kao Partizanovcu je drago za koga navija,neko za Zvezdu nekoza Partizan, ne vidim tu nista lose.Svako treba da navija za svoj klujb,a da postuje tudji,a bolji neka pobedi.Poenta svega treba biti gospodin i u pobedi i u porazu.

  • dribler

    17. januar 2017 | 12:12

    Pa i da navija za partizan kakve veze ima ne mogu svi navijati za Crvenu zvezdu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA