≫ 

Otkriven razgovor sa Veljkom Paunovićem: Zaprepastićete se zašto Jović nije hteo da ide SP na Novom Zelandu! (FOTO)

Ljubav je mladom fudbaleru bila preča od Svetskog prvenstva, naveo je Zvezdan Terzić

  • 8
Foto: crvenazvezdafk.com Foto: crvenazvezdafk.com

Mnogi su čudili odluci Zvezde da ne pošalje dvojicu svojih talentovanih igrača pre tačno dve godine, kada su mladi fudbaleri Srbije osvojili Svetsko prvenstvo za uzrast do 20 godina na Novom Zelandu.

Bili su to Mihailo Ristić i Luka Jović, koji su ostali u crveno-belom taboru, a kasnije se ispostavilo da su pogrešili jer im je karijera stagnirala, dok je onima koji su otišli na Novi Zeland cena drastično skočila.

>>> Terzić posle dovođenja tri "špica": Ne zavaravajte se, Zvezda u ovom trenutku nema nijednog napadača!

Zvezdan Terzić je u intervjuu za portal Redstarbelgrade.info govorio o toj odluci i po prvi put otkrio neke detalje razgovora sa Veljkom Paunovićem. Selektor mu je rekao da Ristić i Jović nisu bili u prvom planu, ali da bi ih on svakako vodio, ali sa igrači nisu hteli da idu. Ristić zbog problema sa krajnicima, a Jović zato što se zaljubio.

Foto: Tanjug/Oksana Toskić Foto: Tanjug/Oksana Toskić

- Bilo je priče Terza ne da Joviću i Ristiću da idu na SP. Oni nisu hteli da idu! Ristić je imao ozbiljan problem sa krajnicima i molio je da ostane da operiše jer je rekao da neće igrati. Luka isto tako. Ja sam obavio razgovor sa Veljkom Paunovićem. On mi je rekao Terza u ovom momentu mi nisu prioritet da igraju.

- Vodio bi ih ali neće igrati. Znači ovi što su otišli nisu bili standardni. Paunović je već imao gotov tim. Znači neću da mi idu tamo mesec dana a da ne igraju. Pritom Ristić mora na operaciju, a Luka se zaljubio i neće da ide - objasnio je Terzić i dodao da je Zvezdi u interesu da joj igrači budu u reprezentaciji.

A photo posted by @lukajovic_35 on

>>> Portugalci oduševljeni devojkom Luke Jovića: Već nosi Benfikin dres (FOTO)

>>> Luka Jović u epizodi “Kupačice moja” (FOTO)

- I onda kažu Terzić ne da. Pa meni je u interesu da mi igrači budu u reprezentaciji. Reprezentacija prodaje igrače. Jer veliki klubovi šalju svoje skaute na velika takmičenja a ne u Surdulicu i Ivanjicu. Tamo gde je skupljen kvalitet na jednom mestu. Gruja ni na jednog utakmici nije bio starter a mi ga prodali u novembru Liverpulu - istakao je generalni direktor Zvezde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA