≫ 

Čović je na ovo čekao tri godine: Sada znaju ko smo!

Predsednik crveno-belih se oglasio posle pobede crveno-belih u Tel-Avivu

  • 24

Hale tribine "Menora Mivtačim" u kojoj igra "Ponos Izraela" utihnule su posle gostovanja košarkaša Crvene zvezde, a ne tako davno, setićemo se, navijači Makabija dičili su se transparentom "Who the fuck are you" koji su uputili beogradskim crveno-belima prilikom njihovog prethodnog gostovanja u sezoni 2013/2014.

>>> Zvezdu dugo neko nije ishvalio kao trener Makabija

Čekali su igrači Zvezde na revanš i dočekali da uzdignute glave i ozarenih lica odu iz Tel-Aviva, što je posebno obradovalo prvog čoveka kluba Nebojšu Čovića.

- Svaka čast i sve čestitke momcima, treneru Radonjiću i stručnom štabu. Ovo što radi trenutno naš prvi tim, uz sve ove ogromne napore, brojna putovanja je - podvig. Nose se sa daleko skupljim timovima, koji uz veliku podršku i mnogo veći komfor igraju ovo takmičenje. Uzmite samo najsvežiji primer Makabija... Drago mi je da su momci koji su pravi sportski ponos Srbije pobedili čuveni "Ponos Izraela". Verujem da su konačno zapamtili ko smo - poručio je Čović, prenosi zvanični klupski sajt.

Čović je prokomentarisao i euforiju koja prati svaku veliku pobedu Zvezde.

- Što se nas tiče, idemo korak po korak, vidim da je zavladala svojevrsna euforija. Pobediti u samo nekoliko nedelja sve bivše prvake Evrope je neverovatan niz, ali mi moramo da ostanemo skromni, i da iz te skromnosti zaista pokušamo da napravimo nezapamćen podvig i plasiramo se u eliminacionu rundu. Ipak, dug put nas čeka...

Gostovanjem u Izraelu za Zvezdu je počelo novo naporno putešestvije.

Ekipa će u petak već u pet časova krenuti autobusom iz hotela u Tel Avivu kaoaerodromu "Ben Gurion" a kasnije ka Beogradu, u koji stiže oko 10 časova. Na aerodromu "Nikola Tesla" ekipu čeka autobus koji će ih nakon višečasovne vožnje prebaciti u Laktaše, gde ekipa Dejana Radonjića već u subotu ima utakmicu sa Igokeom u okviru 19.kola ABA lige j.t.d. Nakon toga sledi novi povratak za Beograd autobusom u nedelju, a ekipa će već tokom popodneva odraditi trening u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Drugi je zakazan za ponedeljak pre podne, a odmah nakon toga ekspedicija crveno-belih zaputiće se ponovo direktno ka aerodromu "Nikola Tesla" odakle ih čeka višečasovni put, dva leta i presedanje kako bi stigli do Vitorije.  Utakmica u Baskiji igra se u utorak u 21.30, a ekipa se vraća tek u sredu popodne za Beograd, sa aerodroma im sledi put pravo na trening u dvorani "Aleksandar Nikolić" pred utakmicu sa Panatnaikosom u četvrtak...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    20. januar 2017 | 12:14

    Paklen raspored i ogroman napor.Svaka cast ovim momcima neverovatno su dobri!!!Zvezda prejaka!!!

  • Rici77

    20. januar 2017 | 12:03

    Jesam Grobar ali svaka cast dr.covi. Podigao je klub na vrhunski nivo. Jedino da u buducnosti manje spominje Partizan.

  • nscz

    20. januar 2017 | 18:03

    Svaka cast Gospodine Covicu. Ono sto ste vi dali Crvenoj Zvezdi do sada mnogi nisu za sve godine do sada. Hvala vam

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA