Jovanović na putu za Ukrajinu?

Prema informacijama koje stižu iz Litvanije uprava Lijetuvos Ritasa želi da "trejduje" sadašnjeg trenera Aleksandra Džikića za Jovanovića

  • 0

Dan posle raskida saradnje, koja je trajala 15 godina, Vlada Jovanović je, kako piše specijalizovani sajt Sportando.net, na putu za Ukrajinu. Trener koji je sa Partizanom, posle dugogodišnjeg asistiranja Dušku Vujoševiću, poslednje dve sezone samostalno proveo na klupi "crno-belih" najbliži je poslu u Donjecku.

Naime, prema informacijama koje stižu i do nas uprava šampionske ekipe Ukrajine (do trona ih doveo Saša Obradović) spremna je da se "bori" i sa litvanskim Lijetuvos Ritasom, ali i jednom ruskom ekipom.

Usput, ukoliko Duško Vujošević ne preuzme komande u Humskoj, litvanski mediji spekulišu sa svojevrsnom rokadom po kojoj bi na klupu "crno-belih" došao Aleksandar Džikić, dok bi u Viljnus Jovanović?!

Košarkaški klub Partizan se zahvalio Jovanoviću "na svemu što je pokazao, na uloženom trudu, energiji i posvećenosti".

- Želimo mu mnogo uspeha u nastavku trenerske karijere koja zaslužuje da ide samo uzlaznom putanjom. Jednom crno-beli uvek crno-beli - Jovanović će uvek biti deo Partizanove familije. Srećno - stoji između ostalog u saopštenju KK Partizan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA