≫ 

LOB IZ VOLEJA IZ MRTVOG UGLA, BEZ GLEDANJA: Neverovatan gol Matrija za pobedu Sasuola! (VIDEO)

Juventus ponovo odmakao pratiocima na tabeli *Inter vezao 7 uzastopnu pobedu *Sasuolo slavio protiv fenjeraša uz fenomenalan pogodak

  • 1
Foto: Guliver/Tullio M. Puglia/Getty Images Foto: Guliver/Tullio M. Puglia/Getty Images

Fudbaleri Intera nastavili su pobednički niz u Seriji A, pošto su savladali Palermo na gostovanju golom rezerviste Žoaa Marija, koji je u 65. minutu posle centaršuta Kandreve bio na pravom mestu u petercu i iz voleja prosledio loptu u mrežu.

Ovo je Neroazurima osma vezana pobeda u svim takmičenjima, a sedma u Seriji A, pa su se ozbiljno uključili u borbu za igu šampiona.

Zanimljivo je da je Mario ušao u igru deset minuta pre gola, pa se ispostavilo da je njegovo ubacivanje u igru bio sjajan potez Stefana Piolija, koji je nekada bio i trener Palerma.

Juve je nešto ranije ranim golovima Dibale i Iguaina došao do pobede nad Laciom, pa je faktički već u 17 minutu sve bilo rešeno. Do kraja je Stara torinska dama bez problema sačuvala prednost i pobegla Romi na četiri boda prednosti na vrhu tabele.

Sjajan je gol postigao Juveov Argentinac snažnim šutem sa distance i definitivno ulazi u konkurenciju za jedan od najlepših golova ovog kola.

Ipak, najlepši definitivno neće biti, jer je on delo Alesandra Matrija, koji je sa dva gola doneo pobedu Sasuolu od 3:1 na gostovanju Peskari, koja ostaje fenjeraš na tabeli.

 

Zvezdin dželat u kvalifikacijama za Ligu Evrope je već u 1. minutu poveo posle dobrog snalaženja Matrija, nakon dubinskog pasa pred golom domaćih. Bahebek je u 56. minutu izjednačio, da bi Pelegrini u 69. minutu ponovo doneo prednost Sasuolu.

Sve dileme oko pobednika rešio je Matri svojim drugim golom, koji je bio pravao remek-delo. Šutirao je iz okreta iz gotovo mrtvog ugla iz voleja i lobovao je golmana Peskare.

Pogledajte i sami majstoriju:

Seria A, 21. kolo:

Juventus – Lacio 2:0

(Dibala 5, Iguain 17)

Bolonja – Torino 0:2

Empoli - Udineze 1:0

Đenoa – Krotone 2:2

Palermo – Inter 0:1

Atalanta – Sampdorija

Roma - Kaljari

Subota:

Kjevo – Fiorentina 0:3

(Teljo 18, Babakar 52, Keisa 94)

Milan – Napoli 1:2

(Kaljehon 9, Kučka 37 – Insinje 6)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Фамилија

    22. januar 2017 | 18:49

    Нешто ми драг овај клуб...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA