≫ 

Partizan dogovorio transfer igrača u Italiju

Nemanja Mihajlović, kako stvari stoje, na pragu odlaska iz Humske

  • 10

Stigao je u Partizan pre godinu dana, "bljesnuo" prethodne sezone, ali izgleda da je već došlo vreme da pakuje kofere i ide iz kluba...

Nemanja Mihajlović nalazi se na pragu prelaska u Đenovu, prenosi Mozzartsport, i ukoliko se ne dogodi veleobrt u poslednjim danima prelaznog roka, brzonogi ofanzivac uskoro će se preseliti u Seriju A.

>>> EKSKLUZIVNO: Partizan pregovara sa bivšim reprezentativcem Portugalije! (VIDEO)

Međutim, njegova naredna stanica u karijeri neće odmah biti Đenova, već Kjevo, gde će biti prosle]en na pozajmicu dok "ne stasa".

Setimo se, identičan razvojni put imao je još jedan bivši igrač Partizana Nikola Ninković koga je Đenova takođe posudila "Letećim magarcima", pre nego što ga ja vratila, što se pokazalo kao pun pogodak.

Partizan bi od prodaje igrača koji je prethodne sezone zablistao sa 10 golova i čak 17 asistencija, mogao da zaradi blizu dva miliona evra, moguće i više u zavisnosti od toga da li će dva kluba dogovoriti i određene procente u korist crno-belih prilikom naredne prodaje Mihajlovića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolaks

    29. januar 2017 | 10:30

    Odlican posao odlaze igraci od 20 do 23 godine na zalasku karijere a dolaze talenti od 31 do 34 godine....vrhunsko poslovanje

  • Nusknvp

    29. januar 2017 | 10:06

    Neka ide ovaj balavac

  • Миливоје врати се

    29. januar 2017 | 13:29

    Доведите онда још неког нашег из Кине са 35 банки и одличан посао. Какви сте мајстори.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA