Le Talek pričao koliko voli Federera i pomenuo je Novaka, a onda ga je Donald nasmejao šalom o Đokoviću i Zvezdi (VIDEO)

Francuz i Hlolanđanin od starta priprema na Kipru su među najbolje raspoloženim igračima Zvezde, čak i kada pričaju o tenisu

  • 0

Damijan Le Talek i Mičel Donald u odličnom su raspoloženjju stigli na Kipar na drugi deo priprema. Obojica su vedri, nasmejani, spremni za šalu, ali i orni za rad, što je Miodragu Božoviću i najvažnije.

>>> TELEGRAF SA ZVEZDOM NA KIPRU: Ko su rivali srpskog šampiona u naredne dve nedelje?

Kada smo stigli na Kipar, još je u toku bio finalni meč Australijan opena između Rodžera Federera i Rafaela Nadala, pa smo upitali Zvezdine strance da li su ljubitelji tenisa i kakva su im predviđanja daljeg toka meča kada je u tom trenutku bilo 2:1 u setovima za Švajcarca.

Donald je odgovorio da nije veliki ljubitelj tenisa, ali je bio raspoložen na šaljive upadice dok je Le Talek govorio o Federeru, a naročito dok je pričao o Đokoviću.

Baner za pripreme

- Volim Federera, Federera i Đokovića. Mislim da će Federer da pobedi, to je moja prognoza, volim način na koji igra - rekao je Le Talek, dok je još meč bio u toku.

- Voli Federera jer je tehničar, dok je kod Nadala sve u snazi - dopunio je Donald.

Pomenuo si i Đokovića, kakvo mišljenje imaš o njemu?

- Đoković je vrhunski igrač, bio je broj jedan dugo, odličan je - izgovorio je Le Talek, ali se brzo ubacio Donald.

- Iako mu nije idol, kada igra u Srbiji, mora da kaže da voli Đokovića - našalio se Holanđanin.

- Ne, zaista volim kako igra Đoković. Za mene je Federer broj jedan jer volim način na koji igra, ali volim i Đokovića... Zbog Zvezde - uz smeh je završio Le Talek, pokazujući na grb crveno-belih na trenerci.

Pogledajte kako je izgledao razgovor o tenisu sa Zvezdinim strancima:

(D. Uštević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA