≫ 

Nikola Karabatić za Telegraf, posle istorijske titule Francuza: Ponosan sam! Ne znam da li pre da se smejem ili da plačem?

MVP Svetskog prvenstva govorio za naš portal

  • 3

Pobedom protiv Norveške u finalu Svetskog prvenstva, rukometaši Francuske postala je prva nacija sa šest osvojenih Mundijala.

Velike, ako ne i najveće, zasluge za to svakako idu Nikoli Karabatiću. Ne samo zbog partija na ovogodišnjem turniru, nego i godinama unazad. Podsetimo, Trikolorima je ovo četvrto SP od poslednjih pet.

Momak rođen u Nišu je proglašen za MVP turnira, bio je najefikasniji u finalu sa šest golova, a igrom sudbine postigao je i poslednji gol kojim je zapečatio sudbinu Norvežana.

Posle finala je govorio za Telegraf:

- Osećam neopisivu euforiju u ovom trenutku i teško mi je da bilo šta kažem. Ne znam da li pre da se smejem ili da plačem od sreće. Ponosan sam što smo osvojili zlato, naročito što se to desilo u Francuskoj, sigurno da nas je domaći teren posebno inspirisao - rekao je Nikola za naš portal i dodao:

- Rezultat pokazuje da smo ubedljivo pobedili Norvešku, ali istina je da nije bilo lako. Izuzetno teško prvenstvo, sa jakim reprezentacijama. Mi smo forsirali našu igru sve vreme i to nam je na kraju donelo zlato.

U nastavku pogledajte i fenomenalno slavlje francuskih navijača u dvorani u Lilu:

(Telegraf.rs/Jasmina Stakić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA