Ovome se malo ko nadao: Brutalno dobra kvota za Đokovića pred Rolan Garos!

Kladionice za sada veruju Novaku

  • 15

Novak Đoković jeste u padu, ali sudeći po kvotama za Rolan Garos, nemoguće je da kriza previše dugo traje - Nole je prvi favorit za osvajanje pariskog grend slema!

Đoković je prošle godine osvojio Rolan Garos, jedini grend slem koji mu je do tada nedostajao i došlo je do malog zasićenja. Nije se proslavio na Olimpijskim igrama, bilo je oscilacija koje su i razumljive posle veoma dugog perioda potpune dominacije.

>>>Bura oko Trampove kontroverzne poruke muslimanima nije zaobišla ni meč Srbija - SAD!

>>>FEDERER JE VARAO U FINALU: Ozbiljne optužbe protiv Švajcarca odmah posle osvajanja Melburna!

>>>Iz Serije A u Zvezdu: Bivšeg napadača Juventusa dočekala legenda srpskog fudbala! (VIDEO)

Nakon odmora, u drugom kolu Australijan opena je ispao od Denisa Istomina, 117. igrača sveta, ali mu najčuveniji bukmejkeri prognoziraju pobedu već dan posle kraja turnira u Melburnu! U Australiji je Rodžer Federer srušio Rafaela Nadala u finalu posle pet setova, ali Novak i pored toga ima najveće šanse da prigrabi titulu.

Rodžer Federer je prema Bwin i Paddypower tek peti favorit za titulu, a redosled je isti, posle Novaka su opcije redom Nadal, Mari i Vavrinka.

Bwin:

Novak Đoković 2.60

Rafael Nadal 3.50

Endi Mari 4.00

Stan Vavrinka 9.00

Rodžer Federer 18.00

Paddypower:

Novak Đoković 13/8

Rafael Nadal 11/4

Endi Mari 7/2

Stan Vavrinka 8/1

Rodžer Federer 20/1

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljubomir

    30. januar 2017 | 12:44

    Pa normalno kada je daleko najbolji

  • Jela

    30. januar 2017 | 14:08

    RG osvaja Nadal, kao sto sam rekla da Federer osvaja AO. Prosle godine sam napisala da Marey zavrsava godinu na broju 1 i svi su me napali da ne umem da racunam. Naprotiv ja umem da racunam i razumem kako funkcionise danasnji "fer-play"! Veliki prestîz i novac su u pitanju. U tom smislu je i napravljen ATP bodovni sistem da za onu povlascenu manjinu i u sportu i oko njega budu svi zadovoljeni. Novak je dobio prosle godine RG, Marey wimbeldon, OI i broj jedan gde ce ostati do kraja godine, a onda ce broj 1 biti federer ili Nadal. Novak sigurno dobija ove godine Wimbeldon, dok US Open pripada nekome van ove cetvorke, tek toliko da vlada mir i ubedjenje da je sve regularno i moguce. Zapamtite bice tako kao sto rekoh

  • NS

    30. januar 2017 | 13:11

    I pre AO su prognozirali Novakovu pobedu, tu i tamo Murray je bio u prednosti i to je bilo realno a onda....i tako su nagurali Federera po jos jednu GS titulu kojoj se niko pa ni on nije nadao. Ni kladionice vise ne mogu da pohvataju sve muljaze ili ih same i prave?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA