Aca Stojanović komentarom iznervirao Igora Rakočevića koji ga je prostrelio pogledom: Da li si ti, bre, normalan? (VIDEO)

Poznati komentator RTS-a na jednoj utakmici rekao nešto što je iznerviralo poznatog košarkaša

  • 6
Printskrin: Youtube Printskrin: Youtube

Komentator RTS-a Aleksandar Stojanović, poznatiji na društvenim mrežama kao Aca informacija ispričao je priču o svom velikom blamu na jednoj košarkaškoj utakmici.

>>> Pogledajte gol Mitrovića i prejak urlik Ace Stojanovića posle izjednačenja Srbije (VIDEO)

Bila je 2004. godina i igrala se u Beogradskoj areni utakmica između košarkaša Srbije i Crne Gore i Drim tima SAD na čelu sa Lebronom Džejmsom, Karmelom Entonijem, Timom Dankanom, Alenom Ajversonom i ostalima.

Stojanović je na tom meču radio kao spiker koji najavljuje igrače i kao po običaju želeo je da navijače u Areni edukuje zanimljivim informacijama.

Naš tim je pred 20.000 navijača igrao prilično loše i gubio je od početka velikom razlikom. Najraspoloženiji je bio Igor Rakočević koji je bio najefikasniji. Posle jednog faula on je stao na liniju slobodnih bacanja, a Stojanović je dohvatio mikrofon kako bi malo poodigao publiku.

- A sada na liniji slobodnih bacanja Igor Rakočević, naš najbolji strelac, a u prethodnih 7 pokušaja sa linije basanja imao je sedam pogodaka - uzvikivao je Aca,

Rakočević je stao na liniju i promašio bacanje, a onda se okrenuo kao Stojanoviću i raširio ruke u fazonu: "Da li si ti bre normalan"

Pogledajte taj momenat:

Zanimljivo je da je Aca Stojanović sve to objasnio na svom Instagramu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Janko

    3. februar 2017 | 14:19

    Milojko Pantic je kralj,i ako napravi lapsus imao je glas pravog komentatora

  • NS

    3. februar 2017 | 12:38

    A tako se zove,Aca informacija? E zbog tih informacija, skoro uvek nepotrebne, udavi gledaoce. Kad ga cujem odmah menjam kanal! Vec me hvata panika pri pomisli da ce prenositi Dejvis kup i pricati,pricati,pricati i ometati nas da gledamo tenis! Neka mu neko kaze da ucuti kad server pocne da tapka lopticu i progovori tek kad sudija dodeli poen!!!

  • Miki

    3. februar 2017 | 12:59

    Aca informacija misli da se razume i u kosarku i fudbal tenis itd A u stvari dobar bi bio samo za farmu ili slicno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA