≫ 

Pitali smo Grofa ko će biti kapiten ako Luković ne igra, a Milijaš bude na terenu: Pogledao nas je i dao neočekivan odgovor (VIDEO)

Trener crveno-belih nema dilemu ko će nositi traku i ko će ga menjati ukoliko on ne bude na terenu, iako je prvobitno dao drugačiji odgovor

  • 1

Miodrag Bоžović je posle dve pripremne utakmice na Kipru sumirao pred novinarima utiske nakon prve faze priprema na ovom ostrvu, a takođe se osvrnuo i na nove igrače koji su došli, među kojima je i Nenad Milijaš.

>>> Pitali smo Lukovića ko će biti kapiten Zvezde kada dođe Milijaš: Pogledajte kako je reagovao i šta je odgovorio (VIDEO)

Božović veruje da će on pomoći Zvezdi u ispunjavanju zacrtanih ciljeva, a takođe ističe i da će biti njegova ispomoć na terenu, te da mlađi igrači mogu da uče od njega. Takođe se osvrnuo i na to da ga je želeo pre godinu dana.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović Foto: Tanjug/Sava Radovanović

- Godinu dana ranije i sad nije isto. Ali, dolazi čovek koji voli ovaj klub, koji je ostavio trag i nadam se da će uspeti ovih par meseci da nam pomogne da osvojimo titulu.

- Milijaš je iskusan igrač, već dva puta je igrao u Zvezdi. Zna šta zvezdaška javnost očekuje, šta se traži, oseća klub. Mnogo mladih igrača može da uči uz njega, kako da osećaju Zvezdu i kako da se ponašaju. Takođe i meni da bude pomoć na terenu.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Ova konstatacija uslovila je pitanje ko će biti kapiten Zvezde na proleće.

- Luković, ako igra. Ako ne, onda ćemo gledati dalje.

A ako igra Milijaš?

- Luković.

A ako ne igra Luković a igra Milijaš.

Foto: crvenazvezdafk Foto: crvenazvezdafk

- Ristić - neočekivano je odgovorio Božović. Ipak bila je to očigledno šala i brzo se ispravio.

- Milijaš će biti ako ne igra LukovićPogledajte i kako je Božović to objasnio:

Baner za pripreme

(D. Uštević)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA