Englez koji obožava Zvezdu očajavao je bez karte za Efes, a onda mu se klub javio!

Lep gest kluba usrećio momka sa Ostrva

  • 22

Navijač Crvene zvezde Met Vajt, koji dolazi iz Engleske, bio je očajan kada je ostao bez ulaznice za Efes u četvrtak.

Karte su munjevito  rasprodate, uzaludno je stajao dugo u redu ispred blagajne Eventima, zbog čega se požalio na Tviteru, u neverici da su sve ulaznice tako brzo planule.

On je za Telegraf.rs nedavno ispričao kako je zavoleo Zvezdu i kako je pratio klub i u Španiji nedavno protiv Baskonije, pa je klub za sve to rešio da mu se oduži.

Jedan poziv menja sve, zaposleni u klubu nisu želeli da momku iz Engleske dolazak u Beograd pokvari odsustvo sa novog evroligaškog spektakla, pa se Met brzo našao u klupskim prostorijama sa najvrednijim parčetom papira. - Veliko hvala klubu koji mi je obezbedio karte za rasprodatu utakmicu protiv Efesa. Napred Zvezdo - napisao je Met.

  A photo posted by Matt White (@matt_cafc) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laki

    3. februar 2017 | 17:39

    Ako vam smeta sto je covek Englez i sto navija za Zvezdu onda niste normalni.Sto onda gledate Premijer ligu gde su igrali i igraju mnogi nasi reprezentativci.Navijate za Arsenal,Liverpul,Siti,Mancester.Ako ste toliko zadrti pretplatite se na rusku ligu ili ne daj boze Grcku.

  • Aleksandar

    3. februar 2017 | 16:34

    Bravo Zvezdo, tako se to radi. Engleska cela neka bude crveno bela

  • Aleksandar

    3. februar 2017 | 19:29

    Divna stvar, ja kao navijac partizana sam se najezio, mogu samo da zamislim koliko mu to znaci. Pozdrav i napred zvezdo do pobede!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA