Mota zbog povrede pod znakom pitanja za četvrtfinale

Kjelini sigurno propušta meč u četvrtfinalu, dok vezista PSŽ još ne zna da li će moći da se stavi na raspolaganje Prandeliju

  • 0

Vezista Tijago Mota je najveći problem selektora Italije Ćezarea Prandelija pred duel u četvrtfinalu Eura protiv Engleske.  On je pod znakom pitanja za sutrašnji meč zbog istegnutog mišića zadnje lože.

Dr Enriko Kastelaći, lekar italijanske reprezentacije, rekao je da je Mota bio u mogućnosti da trenira u petak, ali da će lekarska ekipa i dalje pažljivo pratiti njegovo stanje i onda će doneti odluku o tome da li će mu dati "zeleno svetlo" za meč sa Englezima.

Ono što se sigurno zna jeste to da će meč da propusti defanzivac Đorđo Kjelini, koji ima povredu butnog mišića. Ukoliko Mota ne bude bio spreman, njega će u startnoj postavi zameniti Rikardo Montolivo ili Antonio Noćerino, dok će umesto Kjelinija zaigrati njegov klupski kolega iz Juventusa Andrea Barzalji.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA