≫ 

Vanja Marinković: Igramo sa Zvezdom opet za dve nedelje, valjda! (VIDEO)

- Ne mislim da je Zvezda nepobediva - rekao je mladi košarkaš Partizana

  • 0

Partizan je uspeo da zada prvi poraz Crvenoj zvezdi u ABA ligi ove sezone. U jednom sjajnom derbiju, crno-beli nisu dozvolili večitom rivalu da postavi rekord od 21 pobede u nizu.

>>> Birčević prvo ističe Grobare: U boljoj atmosferi nisam igrao, to je bio ključ pobede (VIDEO)

- Bitna pobeda za nas zbog borbe za drugo mesto. Mi smo igrali motivisano, znali smo da su bolja ekipa od nas, da su u ritmu. Mislim da smo borbom i zalaganjem dobili utakmicu. Imali smo dosta penala zbog njihovih tehničkih. Svi su imali neku ulogu u timu, tako da su svi dobili - rekao je Vanja Marinković posle pobede, a potom izgleda, najavio finale u Kupu Radivoja Koraća, koji se uskoro održava u Nišu.

- Ne mislim da je Zvezda nepobediva. Danas smo dobili mi, sledeći put će možda oni. Igramo već za dve nedelje u Nišu... valjda u finalu, videćemo - rekao je Marinković, koji je postigao 13 poena na meču.

- Zadovoljan sam svojim izdanjem s obzirom da sam bio van terena mesec dana - dodao je košarkaš crno-belih.

Zvezda vodi na tabeli sa skorom 20-1, dok je Partizan drugi sa učinkom 16-5. U narednom kolu Zvezda dočekuje Cibonu, a Partizan gostuje Cedeviti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA