≫ 

Boaći o psovkama na srpskom u kameru Telegrafa: Tome su me naučili Vučinić i Boško Janković (VIDEO)

Novi napadač Zvezde se odlično snašao u crveno-belom taboru, a imao je i predznanje iz Italije kada su u pitanju određene reči na srpskom

  • 0

Ričmond Boaći je i na drugoj utakmici u Crvenoj zvezdi ponovo bio strelac. Ovoga puta dvostruki u pobedi nad Arisom iz Limasola od 3:1 na pripremama na Kipru.

Razgovarali smo sa verovatno budućim miljenikom Delija kakvi su mu utisci nakon novih golova za tim. Bio je u društvu Abrahama Frimponga, koji mu mnogo pomaže da se prilagodi, a sudeći po raspoloženju, Boaći se potpuno uklopio u tim i atmosferu u ekipi.

>>> NOVI IDOL DELIJA: Tri gola u dva meča, pogledajte kako je Boaći doneo Zvezdi preokret! (VIDEO)

- Pre svega ja dajem golove, ali bez tima ne bih mogao ništa da uradim. Bez trenera i svih ovde ne bi to bilo moguće. Zaista uživam u Zvezdi, tu je moj dobar prijatelj Frimpong, takođe sam dobar sa Donaldom. Svi igrači pričaju engleski, sa svima pričam, a Mič je veoma dobar momak.

Foto: Telegraf.rs Foto: Telegraf.rs

Frimpong pomaže Boaćiju da se privikne na novi klub i saigrače, ali i on ponekad ume da se našali na njegov račun. Takođe, ponekada pred njim priča na srpskom i šali se na taj način s njim.

- Frimpong mi je mnogo pomogao, ali nekada priča na srpskom i to ne mogu da razumem.

Naučio si i neke reči od njega?

- Uči me nekim lošim stvarima, jednom sam tako rekao jednu lošu reč, a nisam znao šta sam rekao.

Šta si naučio od srpskih reči?

- Ne znam da li je dobro da kažem to pred kamerom - uz osmeh priča Boaći, koji je opisao i šalu kada ga je Frimpong naterao da siđe na trening, nakon čega smo od Boaćija mogli da vidimo i kako izgovara psovke na srpskom.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

>>> Pogledajte prvu psovku na srpskom koju je Boaći izgovorio na Kipru (VIDEO)

- Da, nije trebalo da treniram, a on mi je rekao da siđem. Ne znam zašto je to uradio, ali bila je dobra šala. Ali ja ga znam dugo, ljudi ovde su fantastični i daću sve od sebe za tim kao što je ovaj.

Usledilo je pitanje za Frimponga ukoliko želi da otkrije kojim rečima uči Boaćija.

- Ne, te reči je naučio ranije iz klubova u Italiji - ističe Frimpong.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP
Foto: Profimedia/Corbis Foto: Profimedia/Corbis

Na kraju je Boaći otkrio da je pojedine lude reči na srpskom naučio od Boška Jankovića, s kojim je igrao u Đenovi, kao i od fudbalera Slovenije Dejana Lazarovića i Mirka Vučinića iz vremena dok je bio u Juventusu.

- Da, naučio sam od Boška Jankovića, Dejana Lazarovića (slovenački fudbaler), Mirka Vučinića. Oni su uvek govorili lude stvari - uz smeh konstatuje Boaći.

Baner za pripreme

(Dušan Uštević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA