≫ 

Žizel preklinjala Brejdija da završi karijeru, samo što joj je on savršeno odgovorio: Ljubavi, da se ti pitaš...

Neće njemu žena da određuje kad će u penziju :)

  • 1

Ni posle pet titula Tom Brejdi ne pomišlja da stane. Kvoterbek Nju Ingland Pejtriotsa, koji će 3. avgusta ove godine napuniti okruglo 40 godina, smatra da još ima šta da ponudi u svojoj ionako prebogatoj karijeri. Očigledno tako misle i u klubu, gde su navodno Brejdiju spremili novi petogodišnji ugovor.

>>> Dres junaka Superboula vredi 500.000 dolara!

Ta informacija nije baš obradovila njegovu suprugu, poznatu brazilsku mankenku Žizel Bundšen.

- Da se moja žena pita, već bih bio u penziji. Mislim da mi je to u tri prilike napomenula, ali sam imao sprema odgovor: "Ljubavi, šteta je, previše se zabavljam da bih se sada povukao" - rekao je Brejdi, i potom objasnio:

- Osećam da sam i dalje sposoban da dobro obavljam posao na terenu, a bilo bi mi poprilično dosadno da uradim suprotno, jer znam da mogu još toliko toga da pružim. Planiram da igram još dugo i radiću vredno da to i ostvarim.

>>> Zbog raka nije smela ni da bude na stadionu, ali meč života njenog sina je bio važniji: Brejdi je ustao i pobedio zbog nje! (VIDEO)

Posle ove izjave je bilo komentara da bi bilo dobro da je ovakav stav imao slavni fudbaler Dejvid Bekam, pošto se govorilo da je njegova supruga Viktorija dosta uticala na njegovu odluku da završi igračku karijeru.

Žizel je inače imala gotovo histeričnu reakciju na kraju 51. Superboula, kada je njen suprug posle dramatičnog preokreta prigrabio istorijsku petu titulu.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA