HUMANITARAC: Majkl Skot poslao pomoć deci Kragujevca

Košarkaš koji je prošlu sezonu odigrao u dresu Radničkog zbog nemaštine koju je video odlučio je da pomogne čim se vratio u rodni Indijanapolis

  • 0

Redakciji sajta Košarkaškog kluba Radnički stigao je dopis iz Crvenog krsta sa rečima zahvalnosti jednom od igrača koji su obeležili sezonu igrajući u dresu kragujevačkog kluba. Reč je o Amerikancu Majklu Skotu, koji je, sem bravura na terenu, pokazao i svoje manire van sportskog borilišta, čovekoljublje prema sugrađanima sa kojima je delio svakodnevicu do juna, kada se vratio u rodni Indijanapolis.

Boraveći u Kragujevcu od jeseni prošle godine, Skot je, sem uživanja na brojnim lokacijama u gradu, na više mesta svedočio i nemaštini dela naše populacije. Zato je odlučio da posredstvom Crvenog krsta uputi pomoć žiteljima Kragujevca kojima je ona potrebna.

Nakon prosleđivanja dostavljenih paketa, iz ove organizacije upućena je zahvalnost Majklu Skotu.

- Ovom prilikom vam se još jednom najsrdačnije zahvaljujemo na donaciji koju ste prosledili Crvenom krstu Kragujevac i koju je naša organizacija namenila deci i mladima Kragujevca, sa ciljem promocije sporta i zdravih stilova života, što zapravo i jesu zajedničke tačke vašeg i našeg rada. Zadivili ste nas svojom odgovornošću i profesionalizmom, bilo je zadovoljstvo sarađivati sa vama, a ukoliko bude bilo još prilika i mogućnosti, verujemo da će svaka naredna saradnja biti još uspešnija. Uz najlepše želje za prijatan odmor, srdačno vas pozdravljam - stoji u dopisu sa potpisom sekretara Crvenog krsta Nevenke Bogdanović.

(kkradnicki.rs / Foto: kkradnicki.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA