Đoković verovatno propušta US open, i to iz vrlo razumljivog razloga!

Navodno, srpski teniser će zbog rođenja drugog deteta ostati u Monte Karlu kad se bude igrao turnir u Njujorku

  • 11
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Posle čak 12 godina redovnog učešća, Novak Đoković bi mogao da propusti poslednji gren slem u sezoni, US open.

>>> Novak na kontrolama proveo "pola sezone": Crno na belo - koliko je doping testova uradio Đoković, a koliko Nadal i Federer!

Razlog je od nedavno i poznat: rođenje drugog deteta.

Kako su pre nekoliko dana preneli mediji, supruga najboljeg srpskog tenisera Jelena je trudna, a termin porođaja bi trebalo da bude krajem avgusta ili početkom septembra. Baš u tom periodu se igra gren slem turnir u Njujorku (28. avgust - 10. septembar), i naš teniser želi da bude uz svoju suprugu kada se bude porađala u bolnici "Princeza Grejs" u Monte Karlu.

- Novak nema nameru da propusti dolazak drugog deteta na svet. Kada bude pravio raspored za američku turneju, koja počinje u avgustu, strogo će voditi računa o terminu Jeleninog porođaja. Ako to bude tokom Ju-Es opena, neće ni dolaziti u Njujork - rekao je izvor "Informer".

US open je kruna američke turneje, a Novak bi na rasporedu trebalo, prema dosadašnjim učešćima, na rasporedu da ima i Montreal (7.-13. avgust) i Sinsinati (13.-20. avgust).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nadalins

    14. februar 2017 | 11:35

    Noletova karijera me sada podseca na onaj crtac o biku Ferdinandu kojeg su svi zeleli da vide neustrasivog u koridi a on je samo zeleo da sedi pod drvetom i da mirise cvece.

  • Jagodinac

    14. februar 2017 | 09:06

    Zaista je Nole mogao da ode u penziju onda kada je bio najbolji. Kao Pele. Ovako se bezveze muchi po terenu a ocigledno je da vise nema ni motiva ni snage. Mogao je da ode u legendu kao neporazen. Ovako ako nstavi meru ce mu uzimati i anonimni klinci. A to nije bash lepo i za pamcenje.

  • anonimus

    14. februar 2017 | 10:42

    Ala ste vi naivni!! Cin postati roditelj je prelep sto sam i sam osetio na svojoj kozi i taj cin mi je dao jos vise volju zara i zelje da se borim kroz zivort.. Nole ce igrati US open i osvojice ga i odmah seda u avion i ide da drzi jos lepsi "trofej"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA