U šta više verujete? Da Barsa dobija PSŽ ili da će Mažić suditi finale Lige šampiona (FOTO)

Kvota na pobedu Katalonaca u Parizu je 2.25, a za pojamvljivanje srpskog sudije u finalu LŠ 3.00

  • 0

Vreme je za Ligu šampiona! Posle dva meseca pauze, najkvalitetnije evropsko fudbalsko takmičenje biće nastavljeno spektakularnom utakmicom u Parizu između Pari Sen Žermena i Barselone!

Sveci su željni revanša jer su prethodna dva sudara u nokaut fazi ispali upravo od Barselone (2013. i 2014), a sada duel čekaju posle sjajnih igara i čak 11 pobeda u poslednjih 12 utakmica.

Sjajnu formu PSŽ-a i vi možete iskoristiti s obzirom na to da kladionica ''Meridian'' daje i više nego povoljnu kvotu na pobedu izabranika Unaija Emerija. Kao i za trijumf Barselone.

Nećete se pokajati ukoliko se budete odlučili da igrate i golove. Kvota 1.77 na 3+ prosto mami da se nađe na tiketu, kao i ona za ponudu GG 3+.

Dobra vest za PSŽ je da se od povrede oporavio neumorni vezista Marko Verati i biće spreman da vodi žestoke duele sa "čarobnjacima" iz Katalonije. Sa druge strane, izlišno je podsećati da najveća opasnost preti od napada "MSN" - Mesi, Suarez, Nejmar, koji je prošlog vikenda deklasirao Alaves u gostima 6:0, uz četiri gola pomenutih fudbalera.

Iako ne sudi na ovom meču, nego onaj Alijanc Areni, ne možemo a da ne pomenemo fenomenalnog srpskog sudiju Milorada Mažića.

Foto: Meridian Foto: Meridian
Foto: Meridian Foto: Meridian

Mažić i njegovi pomoćnici su među glavnim kandidatima da sude jedno od finala nekog evropskog takmičenja - Lige Šampiona ili Lige Evrope.

Slobodna igra kladionice ''Meridian'' vam takođe daje opciju da dodatno zaradite ukoliko ste sigurno da će srpski tim suditi neko finale.

Za LE je kvota nešto manja (2.50) u odnosu na onu za finale Lige šampiona (3.00). Ali su i jedna i druga svakako primamljive, pogotovo što Mažić i ekipa iza sebe imaju fenomenalnu 2016. godinu.

baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA