≫ 

Klišina o Ivani: Pored nje možete samo da učite, sviđa mi se njen stil (VIDEO)

Atletičarka iz Rusija je imala samo lepe reči za našu šampionku

  • 5
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Ivana Španović i Darija Klišina važe za dve najlepše atletičarke sveta, a njihov rivalitet traje već deset godina.

Srpskinja i Ruskinja će novu epizodu imati na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Beogradu od 3. do 5. marta, a Klišina je već stigla u Beogradu jer će učestvovati na Serbian Open Indoor Meeting-u u Atletskoj dvorani, u subotu 18. februara. Njen najbolji rezultat na otvorenom je skok od 7.05 metara (Ostrava, 2011), a u dvoranskim uslovima 7.01 (Geteborg, 2013).

Klišina ima samo najbolje reči o Španovićevoj.

- Znamo se već deset godina, upoznale smo se 2007. godine. Lepo je kada imate nekoga kao nju u konkurenciji, jer onda dajete sve od sebe. Učite od takvih sportista, borite se na svakom takmičenju. Ona je mnogo fina osoba, mislim da je ista već deset godina, i ima jak karakter - rekla je Ruskinja i prokomentarisala stil naše atletičarke.

- Pratimo se na Instagramu. Ima jako lep stil, a potpuno smo drugačije. To je samo moje mišljenje. Ona ima smeđu, ja plavu kosu. A meni se recimo baš sviđa tamna kosa. Ivana mi izgleda jako lepo - rekla je Klišina.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA